Mersin Transportation i Uzbekistan Transportation

Mersin Transportation i Uzbekistan Transportation
Mersin Transportation i Uzbekistan Transportation

Med Uzbekistan, der konstant har udvidet og udvidet sine forbindelser med omverdenen siden den dag, hvor den erklærede sin uafhængighed, har vores lands kommercielle aktiviteter fortsat med en meget vigtig udvikling for nylig. Som et resultat af det høje niveau af kommercielle forhandlinger og samarbejde mellem de to lande er der taget ekstremt vigtige skridt både inden for eksport og import.


Uden tvivl har den største afspejling af de kommercielle forbindelser mellem de to lande været i transportsektoren. Hermed logistik virksomheder, der opererer i vores land er rettet mod en stor del af Tyrkiet og Usbekistan udfører vandringer linje med alle de krav med hensyn til vejtransport. Mersin Transport er et af de virksomheder, der har udført transportaktiviteter på Uzbekistan-linjen siden den første dag af disse virksomheder og trådte ind i sektoren. Vores virksomhed opererer i vores land Rederier Uzbekistan Det er blandt de sjældne organisationer, der tilbyder omfattende logistik tjenester.

Mersin Transportation, der appellerer til en bred vifte af områder, der dækker alle områder såsom tungtransportbelastning, standard godstransport, containertransportarbejder, frigo flatbed truck transport og ugentlige regelmæssige afganger og delvis transport fra Uzbekistan med hensyn til vejtransport i Iran, Det leverer problemfri og sunde transporttjenester ved at bruge to forskellige ruter, nemlig Georgia, rute over Turkmenistan og rute over Aserbajdsjan. Forsendelse til Uzbekistan Mersin Nakliyat, der har fortsat sine værker i mange år, fortsætter sine værker baseret på service af høj kvalitet på Uzbekistans logistiklinje med sin erfaring fra fortiden.

Mersin Shipping, som er et af de sjældne firmaer med UND-medlemskab, transportgodkendelsesattest, lastbilsfører og cmr-forsikring, der handler i overensstemmelse med vejgodstransportforordningen, kommer til sin struktur uden at ofre kundetilfredshedsorienterede principper med dets høje model indenlandske og udenlandske nummerplader, erfarne chauffører og succesrige driftsteam. Det evaluerer alle krav og leverer tilstrækkelige positive svar til alle og leverer uafbrudt logistik supporttjenester til sine kunder med passende fragt- og transportforhold. Alle anmodninger, der kommer til Usbekistan i en fuldstændig og delvis forstand, besvares øjeblikkeligt, og vores personale, der arbejder døgnet rundt, er konstant på vagt.

Nyheder: Mehmet Ali BAL
Nyhedskilde: Mersin speditørerRailway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar