Kocaeli City Hospital Tram Line behandlet til planer

Kocaeli city hospital sporvognslinje var planlagt
Kocaeli city hospital sporvognslinje var planlagt

Tramlinjen, der skulle udvides til City Hospital i Kocaeli Metropolitan Assembly, blev behandlet i planerne. Transportministeriet forventes at afgive bud inden maj


Kocaeli Metropolitan Municipality februar parlamentariske møde blev afholdt i Leyla Atakan kulturcenter. På mødet, der blev afholdt under formandskab af præsident Tahir Büyükakın, blev implementeringsplanen for den sporvognslinie, der skulle udvides til City Hospital, registreret i planerne. Borgmester Büyükakın blev bemyndiget til at udarbejde en protokol for de 500 tusind lire, der skulle tildeles efter godkendelsen af ​​Kommunenes Union for projektet Barrierefri offentlig transportassistent i forsamlingen.

Byhospitalets sporvognslinje, som vil blive udført af sundhedsministeriet og planlagt at blive bygget af transportministeriet, blev indgået i reguleringsplanerne. 1/5000 og 1/1000 udviklingsplaner for linjen kom enstemmigt fra Zoning and Public Works Commission. Når linjen indgår i reguleringsplanerne, vil udbudsarbejder blive igangsat af transportministeriet. Det forventes, at udbudsarbejdet vil være afsluttet, og byggeprocessen starter indtil maj.Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar