Derbent beboere oprør for toget ..! Hvorfor 150-årig Derbent-togstation er lukket?

hvorfor derbent-beboere oprør for toget, hvorfor derbent-togstationen er lukket
hvorfor derbent-beboere oprør for toget, hvorfor derbent-togstationen er lukket

Derbent-beboere protesterede, at den historiske Derbent-togstation ikke ville være operationel.


Den historiske Derbent-togstation i Kartepe blev lukket af Generaldirektoratet for Jernbaner mellem 2. og 18. maj 2019 inden for rammerne af signalprojektet, der er under opførelse mellem Köseköy og Pamukova. Generaldirektoratet for Jernbaner havde sagt, at stationen ville blive åbnet i slutningen af ​​maj og derefter udsat til oktober. Togstationen kunne imidlertid ikke åbnes i løbet af de sidste 9 måneder.

HANDLING FØR STATION

Den historiske station, der begyndte at fungere siden 1800-tallet, blev lukket i 2014 på grund af YHT-aktiviteter og kunne ikke levere service. Efter afslutningen af ​​projektet High Speed ​​Train (YHT) blev stationen, der begyndte at køre igen, lukket for signalarbejde og forbedring i 16 dage denne gang, men den blev ikke åbnet. Da togstationen ikke blev åbnet i mellemtiden, samledes borgerne foran togstationsbygningen på Derbent Ahmet Lütfü Arat Boulevard, og reagerede imod togstationen ikke åbnede. Kvarterets leder, Erdal Baş, afgav en erklæring.

INTENSIV DELTAGELSE

Handlingen, der fandt sted foran bygningen på togstationen på Derbent Ahmet Lütfü Arat Boulevard, samt Derbent Neighborhood Headman Erdal Baş og Derbent, beboer for CHP Kartepe District, Tevfik Mayda og hans ledelse, CHP-provinsens vicepræsident Nilay Merttürk, Kartepe Kommune CHP Group SözcüSü Hasan Bayrak, CHP Kartepe-borgmesterkandidat Cumhur Karakadılar, SP-ungdomsgren Kartepe-distriktspræsident İdris Sevil, AGD-afdelingens præsident Serdar Karagöz deltog også.

VI Tager 8 ÅR SIN

Derbent, distriktschef Erdal Baş, sagde, at et af de største problemer i regionen er trafikdensiteten, "Vi har et højhastighedstog, vi har taget det i 8 år. Som du ved, er der et universitet her. Vinterturisme er begyndt. Der er et trafikproblem. Vores studerende skal gå i skole med 3 afgange og 3 ankomster under meget vanskelige forhold. Jeg spørger TCDD-embedsmænd, hvordan kan du sove behageligt, når vores børn står op kl. 5 om morgenen? Sidste år er vores befolkning i gennemsnit 5 tusind, især i weekenden, 20 tusind. ''

De sagde en uge, det var et år

Da Baş sagde, at vores højhastighedstogprojekt var afsluttet for 9 måneder siden, sagde Baş: ”Vores tog blev åbnet. Der var forvirring, og priserne var dyre. Tog blev stoppet inden for et år. Årsagen var, at hans signalering ikke fungerede. Signalering udføres af et spansk firma. Jeg ringede til TCDD-embedsmænd her, de kom. De skrev en artikel og sagde, at vi åbner disse tog om 15-20 dage. De sagde mig en uge, det var et år, togene åbnede ikke, ”sagde han.

DENNE tog vil stoppe her

Stop toget ved Derbent? Stop det ikke? Baş sagde: "Jeg vil passe på ham," Hvert segment drager fordel af trenden. Derefter i højst en måned, da dit højhastighedstog ikke passerer her. Jeg takker den, der støtter mig. Så længe der er sådan en mængde, stopper dette tog her. '' (Kocaelideng til)Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar