Indisk firma vinder tilbud om vedligeholdelse af jernbaner i Saudi-Arabien

indisk firma vinder saudi arabien jernbaneudbud
indisk firma vinder saudi arabien jernbaneudbud

Vandt det gigantiske vedligeholdelsesbud af det indiske jernbanevirksomhed Larsen og Toubro (L&T) Etihat Rail. Etihad Rail, De Forenede Arabiske Emiraters officielle jernbanevirksomhed, er et firma, der administrerer godstransport og personbefordring og er et selskab, der sigter mod at udvide jernbanenettet.


Larsen & Toubro fra Indien, den bedste byder på vedligeholdelsesudbud, der afholdes syv forskellige steder i De Forenede Arabiske Emirater. L&T, der blev annonceret som vinderen af ​​budet til en pris på 510 millioner dollars, vil samarbejde med sin kinesiske partner Power China International (PCI) i dette projekt.Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar