Ændring i UPS Top Management

ændring i ups øverste ledelse
ændring i ups øverste ledelse

UPS (NYSE: UPS) Bestyrelse meddelte, at Carol Tomé fra 1. juni blev udnævnt til UPS General Manager (CEO). David Abney, der i øjeblikket fungerer som formand for bestyrelsen og daglig leder, er blevet annonceret som bestyrelsesformand fra 1. juni. Abney, der går på pension fra UPS's bestyrelse den 30. september, vil fortsat fungere som en privat konsulent indtil udgangen af ​​2020 for let at omgå overgangsperioden og med succes afslutte den travle sæson; I slutningen af ​​denne periode går han på pension ved at afslutte sin 46-årige karriere ved UPS. Fra den 30. september fungerer UPS-chef, uafhængig direktør William Johnson, som administrerende direktør.


Johnson, der også fungerer som UPS-nominerings- og selskabsledelsesudvalgsformand og direktør, sagde: ”Efter en streng udvælgelsesproces, der involverede kandidater både i og uden for virksomheden, tog vi en klar beslutning i Carol. Som en af ​​de mest respekterede og talentfulde ledere i den amerikanske erhvervsliv er Carol et velkendt navn inden for førende global vækst, maksimering af interessenternes værdi, talentudvikling og med succes implementering af strategiske prioriteringer. ”

"Carol, der er bestyrelsesmedlem og formand for bestyrelsen, har indgående kendskab til UPS's forretningsmodel, strategi og medarbejdere og er den mest passende leder til at lede virksomheden i denne vigtige transformationsproces," sagde Johnson. Vi lykønsker David med hans ekstraordinære karriere ved UPS. Han tog modige skridt for at hæve UPS til toppen af ​​transportbranchen og formåede at placere virksomheden til en succesrig fremtid ved at udnytte de stigende tendenser i virksomhedens globale netværk og medarbejdere. ”

David Abney sagde: ”UPS har altid været en af ​​mine lidenskaber i dette liv, og takket være UPS havde jeg den amerikanske drøm. Jeg er stolt over at have forberedt dette fremragende firma i de næste 100 år i samarbejde med UPS-familien. Jeg er overbevist om, at UPS-managementteamet vil føre vores strategier til fremtiden med de kompetencer, de har. Nu er det tid for mig at overdrage flaget. Jeg var meget glad for nyheden om Carol's udnævnelse; Jeg ved, at han er den bedste person til at lede dette firma. Han er en strategisk leder med et tankesæt, der kender UPS-kultur og -værdier tæt og altid giver kunden den øverste prioritet. ”

Forberedelse på at overtage administrerende direktør, Carol Tomé sagde: ”Jeg ser frem til at imødekomme forventningerne fra vores kunder og aktionærer ved at arbejde med vores talentfulde managementteam og 495.000 ansatte i vores virksomhed og yderligere forbedre os selv. David gennemførte en ekstraordinær transformationsproces ved UPS; Jeg planlægger at tilføje nye til hans succes. I lyset af UPS's rige kultur og urokkelige engagement i dens værdier, vil vi fortsætte med at lede industrien og vokse på det solide fundament i vores virksomhed. ”

Carol Tomé, den 113. administrerende direktør for UPS, der har været i den 12-årige historie, har fungeret som UPS-bestyrelsesmedlem siden 2003, samt fungeret som formand for bestyrelsen. Tomé, der tidligere fungerede som vicepræsident og CFO ved The Home Depot, den største detailhandler af hjemmeprodukter i USA, med 2.300 filialer og 400.000 ansatte, påtog sig ansvaret inden for forretningsstrategi, finans og forretningsudvikling og fungerede som CFO i 18 år. I perioden bidrog det til stigningen i lagerværdien af ​​Home Depot med 450 procent.

I ledelsesperioden for Abney, der blev udnævnt som CEO i 2014 og som bestyrelsesformand i 2016, UPS;

  • Ud over at øge sin omsætning med 27% og nettoresultatet med ca. 50% øgede det også sin indtjening pr. Aktie med cirka 60%.
  • Med udbytte og tilbagekøb af aktier har det bragt over 29 milliarder dollars til sine aktionærer.
  • Ved at implementere et flere-årigt transformationsprogram, hvor strategiske vækstprioriteter blev sat, steg den amerikanske driftsomfang i 2019 markant.
  • Det har øget sin globale netværkskapacitet i vid udstrækning og opnået mere end 2019 millioner pakkeleveringstal pr. Dag i 32 i højsæsonen.
  • Ved at lancere UPS Flight Forward har det modtaget fuld godkendelse af det første flyselskab, der driver en drone fra FAA.
  • Det har øget mangfoldigheden i virksomheden ved at ændre strukturen i bestyrelsen og seniorledelsen.

Abney, der tidligere har fungeret som vicepræsident for operationer (COO) siden 2007, har administreret logistik, bæredygtighed og ingeniørprocesser samt alle niveauer i UPS-transportnetværket. Før sin rolle som COO førte han strategiske initiativer til at øge virksomhedens globale logistikkompetencer som præsident for UPS International. Han har også været involveret i talrige globale erhvervelser og fusioner i løbet af sin karriere, såsom Coyote, Marken, Fritz Company, Sonic Air, Stolica, Lynx Express og Sino-Trans i Kina. Fra sin karriere ved UPS i 1974, mens han fortsatte sin uddannelse ved Delta State University, begyndte Abney først at arbejde som en pakkehåndteringschef på et lille anlæg i Greenwood.


Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar