Indenrigsministeriet køber 15 assisterende revisorer

ministeriet for icis
ministeriet for icis

Personale vil blive rekrutteret til personalet hos 15 vicerevisører i indenrigsministeriet, som er ledige i klassen General Administration Services i den centrale organisation af indenrigsministeriet mellem 06-08 maj 2020 i Ankara.

BETINGELSER TIL DELTAGELSE I MUNTLIG EKSAMEN


1 - For at opfylde betingelserne i artikel 657, stk. A, i embedslovens lov nr. 48,

2 - At have afsluttet en af ​​fakulteterne inden for ret, politisk information, økonomi, erhvervsadministration, økonomi og administrative videnskaber, der leverer mindst fire års bacheloruddannelse, eller en af ​​de nationale og internationale uddannelsesinstitutioner, hvis ækvivalens accepteres af de kompetente myndigheder,

3 - Må ikke være over 01 år fra den første dag i januar i det år, hvor indgangen (mundtlig) eksamen afholdes (dem, der er født efter 01/1985/XNUMX),

4 - Efter at have modtaget mindst 2018 eller flere KPSS-point fra ÖSYM i 2019-23 “Offentlig personaleudvælgelsesprøve KPSSP70” -tastetype, 90 ansøgere med den højeste score (90 kandidater med den samme score som kandidaten) modtaget).

For detaljer om annonce KLIK HER


Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar