Sporvogns- og ringetider ændret i Samsun ..!

Sporvogne og ringetider er ændret
Sporvogne og ringetider er ændret

SAMULAŞ, der blev oprettet i 2010 som et datterselskab af Metropolitan Municipality i Samsun og inkluderer byens offentlige transportsystem og tilhørende logistiktyper, har opdateret afgangstiderne for sporvogn, nogle ekspress- og ringelinjer.


Gennemførelse af lette jernbanesystemer, bybus, svævebane, parkeringsplads og integrerede billetsystemoperationer i Samsun, SAMULAŞ har reduceret antallet af jernbanetjenester fra i går og fjernet ringekspeditioner fra klokken 21.00 med nogle ekspressjenester til mange destinationer.

Samulaş opdaterede tram-timer
Samulaş opdaterede tram-timer

RING TIDER FJERNET

Sporvognsruten mellem OMU Yurtlar-Tekkeköy-distriktet afholdes som kl. 06-00-23.45. Tidsintervaller for antallet af flyvninger varierer mellem 14 minutter og 40 minutter. Selvom der ikke er nogen ændring i arbejdstiden for ekspresstjenester, der betjener hospitalets region, er ekspresstjenesterne til mange punkter og ringtjenesterne fjernet fra klokken 21.00:XNUMX.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar