Godstransport med BTK Railway skal udvides til Centralasien

btk arbejder med at transportere yderligere tusind ton fragt dagligt på jernbanelinjen
btk arbejder med at transportere yderligere tusind ton fragt dagligt på jernbanelinjen

Præsident Recep Tayyip Erdoğan deltog i det ekstraordinære videokonference-topmøde om ”Samarbejde og solidaritet i bekæmpelsen af ​​Kovid-10-udbruddet” af Samarbejdsrådet for tyrkiske talende lande (tyrkisk råd) den 2020. april 19.


Erdogan sagde, at hele menneskeheden i øjeblikket kæmper for en vanskelig krig mod en usynlig fjende, at dette ekstraordinære topmøde i det tyrkiske råd vil styrke solidariteten mellem landene i kampen mod coronavirus-udbruddet.

Det er vigtigt at styrke den Kaspiske Mellemkorridor.

Erdogan sagde, at virkningen af ​​udbruddet også er mod en global socioøkonomisk krise: ”De foranstaltninger, vi træffer, kan have negativ indflydelse på handelen mellem os. Derfor bør vi implementere de mest praktiske løsninger, der er mulige på kortest mulig tid ved at tage sig af folkesundheden i områder som transport, told og grænseovergang. ''

Erdogan sagde, at udviklingen har vist betydningen af ​​at styrke den mellemkaspiske krydsningskorridor igen, og sagde: "Vi er nødt til at intensivere vores samarbejde for at tage konkrete skridt for at sikre udviklingen af ​​kontaktløs udenrigshandel og multimodale transportsystemer i denne transportkorridor." brugte udtryk.

“Arbejder med at bære yderligere 3 ton belastning over BTK Line”

Præsident Erdogan for Tyrkiet, Aserbajdsjan og Georgien i jernbanetransport anvendes til godstransport kunne udvide til Centralasien, sagde han.

Erdogan, "Vi arbejder på at transportere 3 tons ekstra gods til den eksisterende last over linjen Baku-Tbilisi-Kars." brugte udtrykket.

Præsident Erdoğan understregede, at Aserbajdsjan og Kasakhstan er blevet en vigtig transitrute for tyrkiske transportører på grund af vejkrydsninger, der er lukket inden for rammerne af Coronavirus-foranstaltninger. Det er især vigtigt at nedsætte gebyrerne på Ro-Ro-linjerne, at levere de nødvendige yderligere passdokumenter og fjerne vejafgift inden for rammerne af gensidighed. ” Han talte i formen.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar