Çetin Dam og vandkraftværk startede energiproduktion

cetindam og vandkraftværk startede energiproduktion
cetindam og vandkraftværk startede energiproduktion

Çetin Dam og vandkraftværk beliggende på Botan Stream inden for grænserne af Şirvan og Pervari distriktet Siirt, som blev startet af Limak Construction i juli 2017, startede energiproduktion med 2 enheder accepteret af ministeriet.


Ifølge selskabets erklæring vil Çetin Dam og vandkraftværk med en samlet installeret effekt på 420 MW generere 1 milliard 174 millioner kWh energi hvert år, når enhederne tages i drift. 165 millioner 4 tusind 726 kubikmeter bagagerum volumen med Tyrkiet og Europa har været den største dæmning. Held og lykke til vores land. ” udtryk blev brugt.

Om Çetin Dam og vandkraftværk

Çetin Dam, der ligger på Botan Stream inden for grænserne af Şirvan-distriktet i Siirt-provinsen, har en installeret effekt på 428.7 MW og et gennemsnit på 1174,74 GWh elektricitet produceres årligt. Inden for projektets omfang blev der tilvejebragt forberedelser og færdige designprojekter af dæmninger og faciliteter.

Inden for projektets rækkevidde blev der lavet et motorvejsbroprojekt bestående af forspændte bjælker med 4 spenn på 190.40 m længde og 10 m bredde. Derudover blev der forberedt 380 kV byggearbejde og jordforbindelse.

Projektkarakteristika for Çetin Dam

Type: Massiv påfyldningsdamme
Crest Level: 825.00 m
Crest Length: 491.75 m
Højde fra Talveg: 143 m
Højde fra Foundation: 165 m
Kropsvolumen: 4.750.000 m3
Antal enheder: 3 +1
Turbintype: lodret aksel Francis
Samlet installeret effekt: 428,70 MW
Årlig energiproduktion: 1174.74 GWh / år
Turbintype: lodret aksel Francis
Samlet installeret effekt: 428,70 MW
Årlig energiproduktion: 1174.74 GWh / årchat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar