Arbejdet fortsætter ved Çardak Mosque Junction

Arbejdet fortsætter ved krydset mellem cardak-moskeen
Arbejdet fortsætter ved krydset mellem cardak-moskeen

I løbet af den 4-dages begrænsning af udgangsforbud fra İnegöl Kommune fortsætter renoveringsarbejdet ved skæringspunktet Çardak Mosque, som stort set er afsluttet med det feberarbejde, der er afsluttet 7/24. I overensstemmelse med det projekt, der er implementeret i det område, hvor det intelligente signalanlæg anvendes, fjernes den midterste median, og der gives direkte passage.


I Inegol blev en smart krydsmodel brugt i indkøbscenterkrydset, Kommunekrydset og retsbygningen inden for rammerne af krydsarrangementet, der blev startet sidste år for at lette bytrafikken. Efter vellykkede resultater i disse regioner fortsættes lignende applikationer ved kryds i år. İnegöl Kommune, som ikke forstyrrede mobiliseringen af ​​tjenesten et øjeblik ved at ændre portforbudsbegrænsningerne, der blev anvendt i weekenderne på grund af Covid-19-epidemien, til en mulighed, begyndte at arbejde med at implementere Smart Junction-modellen ved Çardak Mosque Junction, som er et af byens travle områder, inklusive 19-dages begrænsningen.

SMART JUNCTION MODEL

I det 00.00-dages udgangsforbud, der startede kl. 19 fredag ​​aften og sluttede kl. 00.00:4 tirsdag den XNUMX. maj, har team af İnegöl Kommune afsluttet krydsarrangementet ved at arbejde dag og nat. Inden for omfanget af værkerne, der stadig fortsætter med lidt røre; Som et resultat af målingerne, der blev foretaget i krydset, blev et nyt projekt udarbejdet af eksperthold implementeret. Rundkørslen i regionen er blevet løftet med undersøgelsen kaldet den smarte skæringsmodel. Signalsystemet blev også anvendt på gaden, hvor direkte passage blev leveret, og Çardak-moskeen begyndte at blive brugt som en rundkørselø til tilbagevenden af ​​køretøjer.

Efter undersøgelsens afslutning har det til formål at fremskynde trafikcirkulationen i regionen og forhindre ophobning.Vær den første til at kommentere

Yorumlar