Fejlsmeddelelse af Ramadan-festen af ​​General Manager Yazıcı

Er det en generel Ramadan-fejringsmeddelelse fra printeren
Er det en generel Ramadan-fejringsmeddelelse fra printeren

Dyrebare passagerer,


Når Kovid-19-pandemien fortsat påvirker vores liv, vil vi fejre Ramadan-festen i vores hjem, og vi vil ikke være i stand til at besøge vores kære både for vores eget helbred og for at beskytte deres helbred.

Få helbred ...

Det gør os alle glade for at se, at de hidtil trufne foranstaltninger for at tage kontrol over pandemien ikke spildes. Det anføres, at overførselshastigheden af ​​epidemien er faldet og er blevet taget under kontrol i øjeblikket.

Selvom dette spilder vand i os alle, bør vi ikke gå på kompromis. Den mest effektive måde at beskytte mod virussen, hvis vaccine eller medicin endnu ikke er tilgængelig, er at undgå kontakt og bære en maske, være opmærksom på social afstand og håndhygiejne.

Som TCDDs generaldirektorat for transport fortsætter vi med at tage vores foranstaltninger mod Kovid-19-risiko.

Som en del af disse foranstaltninger stoppede vi vores indenlandske og internationale persontogtjenester uden for Marmaray og Başkentray.

Vi desinficerer vores aktuelt opererende bytog inden hver gang, kontrollerer belægningsgraden og træffer de nødvendige foranstaltninger til maske- og håndhygiejne.

Som den sikreste transportvej i epidemien fortsætter vores jernbanegodstransport med at stige.

På den anden side var der udover det internationale godstog, der passerer fra Marmaray, en historisk start med indenrig godstog forbi. Kontinuerlig jernbanegodstransport mellem Asien og Europa er startet.

Som en del af normaliseringsprogrammet, som en del af de foranstaltninger, der er truffet mod Kovid-19-risikoen, begynder vi at betjene højhastighedstog fra 28. maj, mens vi omorganiserer vores arbejdsmiljø og forhold. Vi planlægger at betjene hoved- og regionaltog gradvist i fremtiden.

I billetsalg, mens der sælges billetter med en kapacitet på 50 procent, der er egnet til social afstand og ved at krydse sæder, vil billetbestillingsbilletter blive obligatoriske for passagerer, der rejser. Vi forventer også, at vores passagerer overholder 19 regler mod Kovid-14-risikoen for sundhedsministeriet.

På vegne af TCDD Tasimacilik-familien lykønsker jeg dig Ramadan.Vær den første til at kommentere

Yorumlar