Det første indenlandske godstog, der kommer fra Anatolia, passerer gennem Marmaray

Det første indenlandske godstog passeret fra marmaray
Det første indenlandske godstog passeret fra marmaray

Godstoget med transporterende plastmaterialer fra Gaziantep til Çorlu afsluttede sin passage gennem Marmaray med deltagelse af minister Karaismailoğlu.


Transport- og infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu hilste sit første indenlandske godstog velkommen på Söğütlüçeşme station, der passerer gennem Marmaray den 08.05.2020. TCDD-generaldirektør Ali İhsan Uygun og embedsmændene ledsagede minister Karaismailoğlu ved Marmaray-passet i vores første indenlandske godstog, der kørte fra Asien til Europa ved hjælp af Marmaray.

Minister Karaismailoğlu tog toget til togstationen kl. 22.36 og gik til Kazlıçeşme station. Toget, der afgår fra Söğütlüçeşme kl. 22.40, ankom til Kazlıçeşme station den 23.04. Der blev afholdt en pressekonference for det første passerede indenlandske godstog fra Kazlıçeşme Station. I en tale på mødet sagde minister Adil Karaismailoğlu: ”Vi er vidne til et historisk øjeblik i aften. Det første indenlandske godstog passerer Marmaray og når Çorlu. Toget, der vejer 1200 tons, består af 16 vogne og bærer plastiske råvarer i 32 containere. Lasten fra Anatolia transporteres kontinuerligt mellem Asien og Europa. Belastninger, der skulle tages fra Anatolia til Tekirdağ, blev tidligere transporteret med tog til Derince, fra Derince med færge og derefter til industrianlæg i Corlu ad land. Herefter passerer lasten fra Marmaray til Europa uden afbrydelse. Fra denne aften begynder vi at passere vores indenlandske godstog gennem Marmaray. Der er foretaget alvorlige gennembrud på jernbanen i 17 år. Baku-Tbilisi-Kars-linjen blev åbnet tidligere. Samsun-Sivas-linjen, der forbinder Sortehavet med Anatolia, blev taget i brug i sidste uge. ”

“Vores investeringer i højhastighedstog fortsætter”

Minister Karaismailoğlu sagde: ”Højhastighedstoginvesteringer fortsætter. Vi prøver at sætte Ankara-Sivas højhastighedstoglinjen i brug i år. Arbejdet fortsætter på linjen Ankara-Izmir. Vores jernbaneinvesteringer i alle dele af vores land såsom Bursa, Yenişehir, Osmaneli, Adana og Mersin skrider hurtigt frem. Som du ved, havde vi passeret godstoget, der afgår fra Beijing i november til Europa ved hjælp af den midterste korridor. Han udførte den første internationale godstransport, ”sagde han.

Minister Karaismailoğlu besvarede spørgsmålene efter sine udsagn og sagde: "Vil fortsættelsen af ​​den internationale transportaktivitet fortsætte?" ”Vi gør forberedelser. Vores forberedelser fortsætter ved at bruge den midterste korridor på vores internationale tog. Jeg håber, at vi snart møder dem her igen. ”

”Kommerciel godstjeneste er startet på Samsun-Sivas jernbanelinje. Vil vi være i stand til at se rejser herom? ” Minister Karaismailoğlu svarede, at forberedelserne fortsætter.

Minister Karaismailoğlu tog sit tog til Çorlu efter hans udsagn.

Dette diasshow kræver JavaScript.Vær den første til at kommentere

Yorumlar