DHMI Trainee Assistant vil købe flyveleder

dhmi trainee-assistent vil ansætte flytrafikstyring
dhmi trainee-assistent vil ansætte flytrafikstyring

Meddelelse fra Generaldirektoratet for Statens Lufthavnsmyndighed for assistent - Trainee Air Traffic Controller adgangseksamen, information om institutionen og den stilling, der skal indtages


Enhed, der åbner eksamen: Generaldirektoratet for Statens Lufthavnsmyndighed.
Duty Station: DHMI (land)
Position Titel og antal aftaler:

  • Assistent Air Traffic Controller: 17 enheder.
  • Trainee Air Traffic Controller: 20 stk.

KPSS Score Type og Base Score for Assistant Air Traffic Controller Kandidater: Mindst 3 point fra KPSSP70 score type

KPSS Score Type og Base Score for Trainee Air Traffic Controller Kandidater: Mindst 3 point fra KPSSP70 score type

Gyldighedsår for KPSS-score: Valg af offentlig personale den 22. juli 2018.

For at blive ansat i Generaldirektoratet for Statens Lufthavnsmyndighed inden for rammerne af artikel 399 / c i dekretloven nr. 3, tildeles Generaldirektoratet for Statens Lufthavnsmyndighed, der er offentliggjort i Den officielle Tidende den 08.07.2018 og nummereret 30472, til stillingerne som Trainee Air Traffic Controller og Assistant Air Traffic Controller. Udvælgelsesprøver afholdes inden for rammerne af bestemmelserne i forordningen om kandidateksamener.

Generelle betingelser for, at kandidaterne skal tage eksamen

a) At være tyrkisk statsborger,

b) ikke at blive berøvet de offentlige rettigheder,

c) At være fyldt 18 år,

d) Med hensyn til militær status ikke har noget at gøre med militærtjeneste, ikke være i militæretidens alder, eller hvis han / hun er i militærtjeneste, har han været aktiv militærtjeneste eller er blevet udsat eller overført til reserveklassen.

e) Bortset fra uagtsom forbrydelser, selvom de er blevet dømt til mere end 6 måneders fængsel eller amnesti, forbrydelser såsom underslag, ambitioner, afpresning, bestikkelse, tyveri, bedrageri, svig, misbrug, svigagtig konkurs eller Ikke for at blive dømt for forbrydelse for ære og værdighed eller for misforhold, misbrug af officielle udbud og handler og afsløring af statshemmeligheder, bortset fra udnyttelse og smugling,

f) Fra ansøgningsfristen skal du få 11 point eller mere i KPSSP3-punkttypen i overensstemmelse med den XNUMX. artikel i den generelle forordning om de eksaminer, der skal anvendes første gang.

Krav til assisterende kandidater til flyvekontrolleder

a) at være kandidat på et fakultet eller et 4-årigt college,

b) At modtage en medicinsk rapport med sætningen "Bliv en flyveleder" i overensstemmelse med ICAO BILAG-kriterier (krævede betingelser www.dhmi.gov.t er Lufttrafik kl

Personale i kontroltjenester er skrevet i licens- og vurderingsreglerne.)

c) I luften / sted og sted / sted stemmekommunikation, uden at have en distinkt accent eller dialekt, tungestigma, skjult stamming og overdreven spænding, der kan føre til misforståelser. (Denne situation bestemmes af eksamenskommissionen og registreres i minutter,

Om nødvendigt sendes dommeren til hospitalet, og dommeren etableres i henhold til det endelige rapporteringsresultat, der skal gives af hospitalet. Kandidater anses ikke for at have bestået prøven, selvom de har bestået den computerunderstøttede eller skriftlige eksamen og er elimineret.)

d) At dokumentere, at den studerende har modtaget mindst C-niveau fra den engelske fremmedsprogeksamen i de sidste fem år fra ansøgningsfristen (Dokument, der viser, at han / hun har kendskab til fremmedsprog, der er bestemt i ækvivalensstabellen, der er offentliggjort af OSYM-formandskabet (dokumenter efter 05.06.2015 er gyldige.) .

e) At have en gyldig licens for flyveledere. (Se: “SHY 65-01 Air
Trafikcontroller Services Personal License Evaluation Regulation ”)

Krav til kandidater til trainee-flygeledere

a) at være kandidat på et fakultet eller et 4-årigt college,

b) For at være under 28.12.2020 år pr. 27 starter datoen for flytrafikstyringskursen (bliver født den 28.12.1994 og derefter).

c) At få en medicinsk rapport med sætningen "Bliv en lufttrafikansvarlig" i overensstemmelse med ICAO BILAG-kriterier (krævede betingelser http://www.dhmi.gov.tr Det er skrevet i Air Traffic Control Services Personal License and Rating Regulation, der findes på adressen.)

d) I luften / sted og sted / sted stemmekommunikation, uden at have en udtalt accent eller dialekt, der kan føre til misforståelser og forstyrrelser, tungestigma, skjult stamming og overdreven spænding. og proceduren fastlægges i henhold til det endelige rapporteringsresultat, der skal gives af dommerhospitalet.

e) At bekræfte, at den studerende har modtaget mindst C-niveau fra den engelske fremmedsproglige eksamen i de sidste fem år fra ansøgningsfristen. .

f) Må ikke afskediges fra kurset eller hovedkontoret med hensyn til disciplin, fiasko og administrative aspekter.

EKSEMPELMETODE:

Udvælgelseseksamen for kandidater til praktikantflygtrafikledere og assisterende flyveledere

- Skriftlig eksamen til testfærdigheder såsom generel evne, ræsonnement, intelligens, hukommelse og hurtig beslutningstagning, hvis den computerassisterede valgeksamen eller den computerassisterede valgeksamen ikke kan afholdes af nogen grund,

-Den anvendes på en måde, der består af en mundtlig eksamen inklusive stemmekommunikationsevaluering. (Se: Forordning om udvælgelsesprøver for kandidater, der skal udnævnes til Praktikant Lufttrafikcontroller og Assisterende Lufttrafikcontroller Stillinger fra Generaldirektoratet for Statens Lufthavnsmyndigheds artikel: 13)

HVORDAN SØGER:

10 (ti) gange antallet af stillinger, der er annonceret af Generaldirektoratet for Statens Lufthavnsmyndighed, vil KPSSP3-score blive inviteret til den computerstøttede udvælgelseseksamen eller den skriftlige eksamen, der starter fra den højeste. Kandidater; De bliver inviteret til den mundtlige eksamen i rækkefølge af deres score i computerunderstøttet udvælgelseseksamen eller skriftlige eksamener. Kandidater, der ønsker at tage eksamen mellem 11.05.2020-05.06.2020 http://isbasvuru.dhmi.gov.tr De skal ansøge kl. Kandidater skal uploade alle anmodede dokumenter til systemet helt. Ansøgninger personligt og pr. Post vil ikke blive accepteret.

For detaljer om annonce KLIK HER


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer