Online aftaleperiode mod Kovid-19 i automatisk vurdering

online aftaleperiode mod kovid inden for auto-ekspertise
online aftaleperiode mod kovid inden for auto-ekspertise

I denne periode, hvor interessen for online shopping og online-transaktioner er steget på grund af den nye type coronavirus (Kovid-19), tjener auto-ekspertise, som foretrækkes af dem, der ønsker at købe biler, også ved online-aftale inden for rammerne af bekæmpelsen af ​​epidemien.


På grund af epidemien med Kovid-19, der rystede verden og spredte sig til alle lande, øges interessen for online shopping og online-transaktioner. Reflektionerne af denne situation ses også i bilindustrien.I denne proces solgte nogle virksomheder deres køretøjer i online-miljøet med antallet af køretøjer, der kan udtrykkes med hundreder, og leverede køretøjet til kunden uden at forlade huset. Takket være ændringen i købsvaner sparer forbrugerne tid og har mulighed for at gennemgå alle detaljerne om den aktuelle tilstand på de køretøjer, de vil købe, med ekspertrapporterne om de køretøjer, de vil købe.

Mens rapporter modtaget fra firmaer og uafhængige ekspertfirmaer giver tilliden til forbrugeren, hjælper det køberen med at fjerne spørgsmålstegnene om køretøjet. I denne periode har ekspertisen sigte mod at bidrage til kampen mod Kovid-19 ved at skifte til online-aftalesystemet.

TÜV SÜD E-ekspert assistent-generaldirektør Ozan Ayözger verden, som Tyrkiet og sent på disse svære dage, sagde, at de forsøgte at give svar på krav til bilinspektion, ”Før vores kunder kommer til vores filialer, er det sikkert, at aftaler bliver bedt om at sende via vores eller via callcenter på vores hjemmeside. På denne måde er vi i stand til at bevare den sunde proces, der kræves for både vores kunder og medarbejdere ved at sikre den sociale afstand i vores filialer. ”

Ayözger bemærkede, at kunderne kan gennemføre deres transaktioner uden at vente i kø i filialerne, mens de foretrækker den passende dag, time, placering og pakker med deres aftale, sagde Ayözger: ”Med den stigende interesse for online-aftalesystemet sparer forbrugerne tid og alle detaljer om den aktuelle status for de køretøjer, de ønsker at få. køretøjet har mulighed for at undersøge annoncesiderne. ” sagde.

Ayözger sagde, at TÜV SÜD D-Expert har truffet de nødvendige forholdsregler mod virussen på auto-ekspertise for både medarbejderne og kundernes sundhed.

'DET ER BLEV KOMMER TIL SVÆRLIGE TIDER'

Ozan Ayözger foretog også evalueringer af virkningen af ​​Kovid-19-udbruddet på den brugte bilindustri.

”Med faldet i salget af brugte køretøjer er ekspertvirksomheder begyndt at have det svært. Derudover er forbrugernes købsvaner ændret, og salget fra online salgsplatforme i den brugte bilsektor er steget i forhold til tidligere år, da salget faldt fra før epidemien. ”

'ANDET HÅND VIL GENTRE'

Ozan Ayözger, der også delte sin forudsigelse om, hvornår normaliseringsprocessen vil starte i sektoren, konkluderede som følger: ”Med henstillingerne fra det videnskabelige udvalg og den normaliseringsplan, der blev fastlagt af vores regering, begyndte en lille bevægelse i både det brugte køretøj og vurderingssektoren. Selvom vi ikke kan forventes at vende tilbage til perioden før epidemien, mener vi, at handel med brugte køretøjer også vil komme sig igen takket være de foranstaltninger, der skal træffes inden for de næste 2 måneder som led i den nye normaliseringsproces. ”Vær den første til at kommentere

Yorumlar