Fly genstartet ved Trabzon lufthavn

Flyvninger startede igen i Trabzon lufthavn
Flyvninger startede igen i Trabzon lufthavn

Beliggende mellem Trabzon Lufthavn landingsbane-lufthavne med hensyn til Tyrkiets vigtigste flytrafik blev åbnet en måned fornyet. Guvernør for Trabzon İsmail Ustaoğlu og borgmester i Metropolitan Murat Zorluoğlu så arbejderne afsluttes efter genstart af flyvningerne.

OPLYSNINGER OM STUDIERET


Guvernøren for Trabzon İsmail Ustaoğlu sammen med Metropolitan-borgmesteren Murat Zorluoğlu besøgte Ortahisar-distriktsguvernør Tolga Toğan og Metropolitan Municipality Councils borgmester Mehmet Karaoğlu på den fornyede bane. Mens flyvningerne startede igen i Trabzon Lufthavn inden for rammerne af normaliseringstrin; Guvernør Ustaoğlu og præsident Zorluoğlu modtog information fra virksomhedens embedsmænd, der gennemførte renoveringsarbejdet på banen.

ZORLUOĞLU TAKK TIL PASTEN

Murat Büyükluoğlu, borgmester i Trabzon Metropolitan Municipality, sagde, at der blev udført et meget vigtigt arbejde på kort tid. Som det er kendt, har vi som Metropolitan Municipality ridset bunden af ​​vores spor og gjort det klar. Det materiale, vi udvinder herfra, er meget værdifuldt for os, fordi vi bruger dette materiale før asfalt. Det er meget vigtigt at gennemføre og afslutte en sådan undersøgelse på kort tid. Jeg vil gerne takke alle, der har bidraget. ”


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer