Fortsat gratis offentlig transporttjeneste til sundhedspersonale og apotekere i Izmir

Fortsæt med at tilbyde gratis offentlig transport til sundhedspersonale og farmaceuter i Izmir.
Fortsæt med at tilbyde gratis offentlig transport til sundhedspersonale og farmaceuter i Izmir.

Izmir Metropolitan Municipality fortsætter med at støtte sundhedspersonale og farmaceuter, der er i spidsen for at bekæmpe koronavirusudbruddet. Alle elementer i offentlig transport er gratis for sundhedspersonale, farmaceuter og apotekansatte i tre måneder til.


Izmir Metropolitan Municipality har implementeret mange foranstaltninger til beskyttelse af folkesundheden inden for rammerne af bekæmpelsen af ​​coronavirus-epidemien, der påvirker hele verden. En af dem var at tilbyde gratis offentlig transporttjenester til sundhedsarbejdere, farmaceuter og apotekarbejdere og også at skabe særlige tjenester til sundhedspersonale. Den offentlige transporttjeneste, der er givet til sundhedsarbejdere, farmaceuter og apotekarbejdere, der har taget det største ansvar for at forhindre spredning af virussen og behandling af patienter, er blevet forlænget med yderligere tre måneder siden 19. marts.

Shuttle-busser, der foretager gensidige flyvninger om morgenen / aftenen på syv ruter, der er specielt planlagt til sundhedsarbejdere af ESHOTs generaldirektorat, fortsætter med at betjene hverdage og på portforbudsdage.

Udlejning af faciliteter er forbi

Izmir Metropolitan Municipality lejede to hoteller og en sovesal i begyndelsen af ​​april for at være til gavn for sundhedspersonalet, som ikke kunne rejse til deres hjem for ikke at risikere deres familier, og tildelte en facilitet, der ejes af Ornekköy til sundhedsarbejdere. Tildelingen af ​​disse faciliteter blev afsluttet efter meddelelsen om "Denne tjeneste kan nu afsluttes" fra Izmir-lægekammeret.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer