Alfa Romeo Racing Orlen og Acer fortsætter med at åbne innovationer

alfa romeo racing orlen og acer fortsætter med at åbne ti af innovationerne
alfa romeo racing orlen og acer fortsætter med at åbne ti af innovationerne

Alfa Romeo Racing ORLEN, med det officielle partnerskab med Acer, global ikt-leder, får støtte fra højteknologi inden 2020-sæsonen.


Acer fungerer som en førende inden for high-performance computing og Acer vil bruge sin mere end 40 års erfaring og avancerede teknologier til at bevæge Alfa Romeo Racing ORLEN op i formel 1-rangeringen.

Samarbejdet med et af de førende navne i teknologiens verden og den øverste kategori i motorsportsverdenen afslører de fælles punkter i de to industrier, der er drevet af den nyeste teknologi.

Som en officiel it-hardwarepartner vil Acer levere ConceptD-arbejdsstationer og skærme til holdets hovedkvarter i Hinwil, Schweiz og til brug i løb. Som en del af samarbejdet tilbyder Acer og Alfa Romeo Racing ORLEN også interessant og imponerende indhold til det brede publikum, der følger begge virksomheder. vil arbejde sammen for.

Alfa Romeo Racing ORLEN teamleder og Sauber Motorsport AG CEO Frédéric Vasseursagde om samarbejdet: ”Sauber Motorsport har mange fælles værdier med Acer som virksomhed. Begge virksomheder, der blev grundlagt i 70'erne, har udviklet innovative produkter gennem deres historie og ført dem videre. Denne perfektionistiske tilgang førte til, at vi samarbejdede med Acer og opdagede resultaterne af den synergi, der vil dukke op. Jeg ser frem til sæsonen 2020, som vi får succes sammen. ”

Acer Europe Vice President for Marketing Hajo Blingen delte følgende ord: ”Vi er stolte af at samarbejde med et af de mest prestigefyldte hold i formel 1-historien. Som Acer skubber vi altid grænserne inden for high performance computing. Takket være denne ånd, som vi delte med Alfa Romeo Racing ORLEN, vil vi opnå fremragende innovationer og ydeevne ved at præsentere vores teknologi på alle områder fra design af køretøjet til racerbanen. ”

Hibya News Agency


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer