Ministeriet for sundhed rekrutterer 250 løbende arbejdstagere

sundhedsministeriet vil konstant rekruttere arbejdstagere
sundhedsministeriet vil konstant rekruttere arbejdstagere

250 permanente rekrutteringsmeddelelser fra Ministeriet for Sundhed blev offentliggjort i Tidende. Ansøgningerne indgives den 17. - 21. juni gennem İŞKURs websted.


Derfor vil sundhedsministeriet rekruttere 250 faste arbejdstagere inden for rammerne af bestemmelserne i forordningen om procedurer og principper, der skal ansættes i offentlige institutioner og organisationer til ansættelse i provinsielle serviceenheder.

108 rengøringspersonale, 29 sikkerhedspersonale (ikke bevæbnede), 27 elektrikere (generelt), 21 vedligeholdelse af reparations- og fejlfindingspersonale til edb-systemer, 9 tømrere, 21 opvarmnings- og hygiejnearbejdere, 17 teknologier til service af biomedicinsk udstyr, 5 svejsere (ilt og elektricitet) og 13 bygningsmaler / henvisninger til malermand, den 17.-21. juni, Turkey Business Association (TEO) "esube.iskur.gov.t er”Adressen afholdes.

For detaljer om annonce KLIK HERchat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar