Priviligeret service for passagerer over 65 år fra Istanbul lufthavn

Priviligeret service for passagerer over 65 år fra Istanbul lufthavn
Foto: İGA

Ud over sin unikke arkitektur, stærke infrastruktur, overlegen teknologi og rejseoplevelse på højt niveau lancerer Istanbul Lufthavn, som er det globale transferknudepunkt, sine privilegerede tjenester for passagerer over 19 år, der er mest berørt af Covid-65-udbruddet.


Istanbul Lufthavn, der forstyrrer stereotyper inden for luftfart og er en af ​​de bedste i verden, udvider sit privilegerede servicesortiment med de tjenester, det tilbyder til sine passagerer over 65 år.

Istanbul Lufthavn, hvor flyvningen startede igen i juni og driftsintensiteten gradvist stegede, leverer specielle tjenester til passagerer 19 år og derover, som vil blive mest påvirket af Covid-65-udbruddet, hvilket vil gavne deres rejse og øge lufthavnsoplevelsen. Det sigter mod at maksimere lufthavnsoplevelsen for passagerer over 65 år med tjenester, der vil blive leveret gratis eller til en rabat for epidemiprocessen.

Ud over İGA Pass-privilegier leveres tjenester som sundhedsydelser og apotek også til passagerer over 19 år, der er i risikogruppen, hvis udgangsforbud er begrænset til at beskytte deres helbred under udbruddet af Covid-65, og vigtigst af alt for at gøre deres tid i lufthavnen behagelig 31. december 2020 Det tilbydes gratis eller med rabat indtil kl. Turkish Airlines-tjenester vil også blive inkluderet i denne oplevelse, som er vært for Istanbul Lufthavn.

İGAs private passagertjenester i 65 år og derover er gratis ...

İGA Fast Track og İGA Buggy-tjenester, der er blandt YGA Pass-tjenester, tilbydes gratis for at gøre passagererne 19 og ældre negativt påvirket af Covid-65-epidemien. Når Fast Track og Buggy-tjenesterne er gratis, bliver passagerer over 65 år mere underholdende.

İGA Meet & Greet, İGA Lounge og İGA Sleepod-tjenester, der er blandt de İGAs private passagertjenester for 65 år og ældre, tilbydes med 35 procent rabat, mens passagerer, der ønsker at drage fordel af disse tjenester, kun betaler 65 procent af gebyret. “65+ betaler kun 65 procent” Disse tjenester, der tilbydes med sloganet, sigter mod at give en sikker og behagelig rejseoplevelse for passagerer i en bestemt aldersgruppe.

Sundhedsydelser og apoteker 65 og ældre vil også være privilegeret ...

De privilegerede tjenester, der tilbydes passagerer over 65 år i Istanbul Lufthavn bliver endnu mere specielle med inkludering af sundhedsydelser og apoteker. Takket være samarbejdet med Şafak Healthcare Group anvendes 65 procent rabat på specielle undersøgelsesgebyrer på passagerer 20 år og ældre, og transporttjenesten op til flyporten ledsaget af en læge med et sundhedsvæsen køretøj tilbydes gratis.

Tjenester som narkotikatransport og blodtryksmåling foretages gratis for passagerer over 65 år på kontrakterede apoteker i Istanbul lufthavn. Mens der anvendes 15 procent rabat på alle ikke-medicinske produkter i denne aldersgruppe, leveres hygiejneprodukter såsom ansigtsmasker, håndrensere og medicinske kasser gratis, begrænset til lagre. Ud over alt dette gives medicinerne til passagererne 65 år og ældre, der anmoder om medicin til det sted, de er i, sammen med produkterne.

“Vores seniorer over 65 år er vores vigtigste krone”

Foretag evalueringer af de privilegerede tjenester, der tilbydes passagerer over 65 år, som for nylig er blevet implementeret i Istanbul lufthavn Samsunlu, İGA lufthavnsdrift Chief Executive Officer og General Manager Han sagde: ”Vores seniorer på 65 år og derover er meget værdifulde for os. Med vores stats beslutning om at beskytte deres helbred blev vores ældste i denne aldersgruppe begrænset fra at gå ud i en bestemt periode i epidemien. Det er vores pligt at beskytte dem og gøre livet lettere for dem. Vi har gjort forskellige tjenester og produkter privilegeret for at gøre det lettere for vores passagerer over 65 år og gøre deres tid i Istanbul lufthavn mere behagelig. Med denne tilgang havde vi til formål at gøre deres rejser til en fornøjelse for vores passagerer. Vores flagskib, Turkish Airlines, vil også indarbejde sine egne tjenester i denne oplevelse, som vi har indledt, og vil sikre integriteten i passagertjenesten. Som du ved, vores hovedformål efter Covid-19 i Istanbul lufthavn; 'en sikker og hygiejnisk rejse' Vi har besluttet at følge princippet. Pandemic Airport modtog certifikatet i denne retning, og Covidien-19 ved luftfartssundhedssikkerhedsprotokollens underskrivere har været den første lufthavn i Tyrkiet. Socialt med hensyn til hygiejne 'den fjerneste' Som lufthavn fortsætter vi vores bestræbelser på at tilbyde en unik lufthavnsoplevelse til alle vores passagerer. ”chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar