Skovbrande i Balçova er delvist under kontrol

Skovbranden i Balcova har delvist været under kontrol
Foto: Izmir Metropolitan Municipality

İzmir Metropolitan Municipality Fire Brigade deltog også i brandslukningsarbejdet, der startede i skovområdet nær Balçova Dam og voksede på kort tid. På grund af en brand, der endnu ikke er bestemt, er kabelfaciliteterne på toppen af ​​bjerget lukket, og indgangen til civile køretøjer til området er blevet blokeret. Generalsekretær for Izmir Metropolitan Municipality. Buğra Gökçe, Balçova-distriktsguvernør Ahmet Hamdi Usta og Balçova-borgmester Fatma Çalkaya gik til brandzonen og modtog information om slukningsarbejdet.


11 brandmænd, 12 plottere og 54 tankskibe, der er tilknyttet Izmir Metropolitan Municipality Brandvæsen, deltager i brandslukningsarbejdet, der berører et område på 15-50 fodboldbaner.

Samtidig med branden i Balcova griber Metropolitan Fire Brigade også ind i branden nær de petrokemiske faciliteter i Aliaga.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar