Historie om Jomfru Maria Hus, hvor er Jomfru Maria grav?

hvor er jomfru mary huset historisk hvor er jomfru mary mary
Foto: wikipedia

Jomfru Maria er en katolsk og muslimsk helligdom beliggende i Bülbüldağı, der ligger i nærheden af ​​Efesos. Det er 7 km fra Selcuk. Huset blev opdaget efter de rapporterede drømme om Anne Catherine Emmerich (19-1774), en katolsk nonne i det 1824. århundrede. Hans synspunkter blev samlet i hans bog af Clemens Brentano efter hans død. Den katolske kirke har ikke kommenteret, om huset virkelig er Jomfru Maria, men siden huset blev opdaget, modtager det regelmæssigt pilgrimsrejse til i dag. Anne Catherine Emmerich blev født den 3. oktober 2004, pave II. Jeg blev velsignet af Ioannes Paulus.


Katolske pilgrimme besøger og tro, at Maria, Jesu mor, boede i dette hus, indtil apostelen Johannes blev bragt til dette stenhus og ført til himlen (Antagelse i henhold til den katolske lære, Dormition i henhold til den ortodokse lære).

Dette hellige sted blev tildelt til besøg af forskellige paver og patriarkatets velsignelse. Det første pilegrimsrejse til pave XIII i 1896. Det blev lavet af Leo og senest pave XVI i 2006. Det blev besøgt af Benedict.

Det menes, at Meryems grav også findes i Bülbüldağı.

Der er en lille byzantinsk kirke i ruinerne af Jomfru Maria, der passerer ved den øverste port i den gamle by Efesus. Det antages, at Marias mor Mary boede og døde her. Udover kristne betragtes det som hellig og besøgt af muslimer, man søger helbredelse for patienter, og votiver er viet.

mødested

Templet kan defineres som et beskedent tilbedelsessted snarere end stort. Dens konstruktion og konserverede sten stammer tilbage fra apostlenes alder, hvilket er i overensstemmelse med andre bygninger, der er bevaret siden da. Der er kun lavet små havenarrangementer og tilføjelser til tilbedelse uden for bygningen. Ved indgangen til templet støder besøgende på et stort rum med en statue af den velsignede Jomfru Maria i centrum og et alter på tværs af gaden.

Der er et mindre rum til højre. (Det antages traditionelt at være det vigtigste rum, hvor Jomfru Maria sov.) I traditionen antages det, at det rum, hvor Jomfru Maria sov og hvilede, var en slags kanal med et strømmende vand, der kom ud af springvandene uden for bygningen.

Ønskemur

Uden for templet er der en slags ønskevæg, hvor indkommende besøgende binder deres personlige intentioner med papir eller stof. Der er forskellige frugttræer, blomster og ekstra belysning uden for templet for bedre observation af huset. Der er også en slags springvand eller brønd, som nogle besøgende tror på rillen af ​​ekstraordinær frugtbarhed og helbredende kraft.

Templet kan defineres som et beskedent tilbedelsessted snarere end stort. Dens konstruktion og konserverede sten stammer tilbage fra apostlenes alder, hvilket er i overensstemmelse med andre bygninger, der er bevaret siden da. Der er kun lavet små havenarrangementer og tilføjelser til tilbedelse uden for bygningen. Ved indgangen til templet støder besøgende på et stort rum med en statue af den velsignede Jomfru Maria i centrum og et alter på tværs af gaden.

Der er et mindre rum til højre. (Det antages traditionelt at være det vigtigste rum, hvor Jomfru Maria sov.) I traditionen antages det, at det rum, hvor Jomfru Maria sov og hvilede, var en slags kanal med et strømmende vand, der kom ud af springvandene uden for bygningen.

Ønskemur

Uden for templet er der en slags ønskevæg, hvor indkommende besøgende binder deres personlige intentioner med papir eller stof. Der er forskellige frugttræer, blomster og ekstra belysning uden for templet for bedre observation af huset. Der er også en slags springvand eller brønd, som nogle besøgende tror på rillen af ​​ekstraordinær frugtbarhed og helbredende kraft.

Offentliggørelse i Tyskland

I begyndelsen af ​​det 19. århundrede rapporterer mor Catherine Emmerich, en sengeliggende Agustunyan-nonne i Tyskland, om en række synspunkter, hvori hun siger, at Jesus så de sidste dage af hendes liv og detaljerne om hendes mor Marias liv. Emmerich, der er i Dülmen's landbrugssamfund, har været syg i lang tid, men er kendt i Tyskland for sine mystiske kræfter og besøges af vigtige mennesker.

En af Emmerichs besøgende er forfatteren Clemens Brentano. Efter sit første besøg besøger han Emmerich hver dag i fem år i Dülmen og skriver, hvad han så. Efter Emmerichs død trykker Brentano en bog baseret på hans egne samlinger, og den anden bog udkommer efter hans egen død.

Et af Emmerichs synspunkter var skildringen af ​​det hus, hvor Efesos gjorde Johannes i Efesos til Jesu mor, hvor Maria boede indtil slutningen af ​​sit liv. Emmerich gav en række detaljer om placeringen af ​​huset og topografien i dets omgivelser.

”Mary boede ikke nøjagtigt i Efesos, men et sted i nærheden… Marias hus var tre og en halv time fra Efesos på en bakke til venstre på vejen fra Jerusalem. Denne bakke var stejlt op ad bakke fra Ephesus, byen befandt sig i stigende grund ifølge nogen, der nærmer sig fra sydøst. Den smalle vej strækker sig til en bakke mod syd, øverst på denne bakke var der et trapesformet plateau, der kan nås med en halv times rejse. "

Emmerich beskrev også husets detaljer: Han sagde, at det var lavet af rektangulære sten, vinduerne blev placeret højt, tæt på det flade tag, bestod af to dele og en pejs i midten. Han afbildede også detaljer såsom placeringen af ​​dørene og skorstenens form. Bogen med disse detaljer blev udgivet i München, Tyskland i 1852.

Udforskning i Tyrkiet

Baseret på hans tale med Emmerich den 18. oktober 1881, baseret på bogen skrevet af Brentano, opdagede en fransk præst ved navn Abbé Julien Gouyet en lille stenbygning og ruinerne af det gamle Efesos på et bjerg med udsigt over Det Ægæiske Hav. Han troede, at dette var huset, hvor Jomfru Maria, som Emmerich beskrev, tilbragte de sidste år.

Opdagelsen af ​​Abbé Gouyet blev ikke taget alvorligt af de fleste mennesker, men ti år senere genopdagede søster Marie de Mandat-Grancey, på baggrund af DC, to Lazaristiske missionærer Father Poulin og Father Jung bygningen i Izmir den 29. juli 1891. . De lærte, at denne fire-væggede tagløse rest blev længe respekteret af lokalbefolkningen i Sirince, 17 km væk, efterkommere af de første kristne i Efesos. De kaldte huset Panaya Kapulu ("Døren til Jomfruen"). Der afholdes et pilgrimsrejse her den 15. august, hvor de fleste kristne fejrer opstigningen / sovesalen hvert år.

Søster Marie de Mandat-Grancey blev valgt af den katolske kirke som grundlæggeren af ​​House of Mary og var ansvarlig for restaureringen af ​​huset og beskyttelsen af ​​området omkring bjerget og Marys hus indtil 1915, da hun døde. [13] Opdagelsen genoplivet og styrkede "Efesustraditionen", en tradition, der går tilbage til det 12. århundrede. Denne tradition var i konkurrence med den ældre ”Jerusalems tradition” og stedet hvor Den Hellige Jomfru blev ført til himlen. Pave XIII. Leo's i 1896 og pave XXIII. På grund af Ioannes 'handlinger i 1961 fjernede den katolske kirke den vigtigste amnesti fra Dormition Church i Jerusalem og donerede den derefter til pilgrimme ved Marys hus i Efesos.

arkæologi

Den restaurerede del af bygningen skelnes fra bygningens oprindelige rester med en rødmalet linje. Nogle udtrykte deres tvivl om marken, da Marias forhold til Efesus kun forekom i det 12. århundrede, og det blev sagt, at Maria levede i Jerusalem i kirkefædrenes universelle tradition og derfor blev ført til himlen. Deres tilhængere baserede deres tro på det faktum, at Jomfru Maria-kirken, den første kirke dedikeret til Jomfru Maria, var placeret i Efesus i det 5. århundrede.

Den romersk-katolske kirkes holdning

Den romersk-katolske kirke udtalte aldrig husets originalitet, da der ikke var nok videnskabelige beviser. I 1896 pave XIII. Det forstås ved Leos velsignelse under hans første pilgrimsrejse, at de så positivt på regionen. Pave XII. Pius opgraderede huset til status som Sacred Ground ved definitionen af ​​Marys opkomst i 1951, derefter pave XXIII. Denne status gøres permanent af Ioannes. Regionen respekteres og besøges af muslimer såvel som kristne. Pilgrimme drikker af kogende vand, som menes at have helende egenskaber under huset.

Et religiøst ritual afholdes her hvert år den 15. august for at mindes om modtagelsen af ​​Maria i himlen.

Pave's besøg

Pave VI. Paulus den 26. juli 1967, pave II. Ioannes Paulus den 30. november 1979 og pave XVI. Pave Benedict besøgte hellig hus, som de havde afholdt under det fire dage lange besøg i Tyrkiet den 29. november, 2006.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar