Erklæring om TULOMSAS Land fra Eskişehir Metropolitan!

Erklæring om TULOMSAS Land fra Eskişehir Metropolitan!
Erklæring om TULOMSAS Land fra Eskişehir Metropolitan!

I den skriftlige erklæring afgivet af Eskişehir Metropolitan Municipality blev erklæringen om TÜLOMSAŞ-land, der blev udbudt af TCDD 2. Regionalt direktorat, besvaret.


I den skriftlige erklæring fra Eskişehir Metropolitan Municipality; ”Eskişehirs stedfortræder Çakırözer Utku Tyrkiets store nationalforsamling i sin erklæring om landet TULOMSAS gav udtryk for tale, deltog i lokalavisen dateret 10. august 2020. Den 11. august 2020 (den næste dag) blev der fremsat en erklæring fra TCDD's 2. regionale direktorat angående talen for stedfortræder Utku Çakırözer, som var i pressen. Udtalelserne om Eskişehir Metropolitan Municipality i den nævnte erklæring gjorde det nødvendigt for os at afgive denne erklæring.

Først og fremmest vil vi gerne udtrykke, at Eskişehir Metropolitan Municipality har udført enhver opgave, der er relateret til TÜLOMSAŞ's landplaner. Baseret på protokollen mellem TCDD og Eskişehir Metropolitan Municipality den 28.01.2014 lavede Eskişehir Metropolitan Municipality en plan på 123/1 skalaer over hele 5000 ha TÜLOMSAŞ og Stationjord og gennemførte den den 14.05.2015.

Derefter ansøgte TCDD igen til vores kommune og krævede, at der udarbejdes 1/1000-planer for hele området. Det blev oplyst af vores Metropolitan Kommune til TCDD, at myndigheden og ansvaret for at udarbejde planer med en skala fra 1/1000 er i kommunerne Odunpazarı og Tepebaşı, der vedrører regionen, og ansøgningen bør indgives til disse kommuner.

I overensstemmelse med loven udarbejdes planer for implementering af skala til 1/1000 skalaer af distriktskommunerne, først accepteres de i deres egne forsamlinger og derefter forelægges til godkendelse af Metropolitan Municipality Council. Med andre ord er det distriktkommunernes pligt at lave 1/1000 skalaplaner.

TCDD anmodede planerne om 1/1000 skalaer fra Tepebaşı Kommune, mens Tepebaşı Kommune oplyste, at området med 123 ha kunne startes ved at få planen bestilt af TCDD og givet den til dem på grund af manglen på geologiske jordundersøgelser.

Hovedstadskommunen har fuldt ud opfyldt sin pligt med hensyn til udviklingsplaner for 1/5000 af den pågældende jord tilhørende TCDD. I ovennævnte erklæring fra TCDD var der imidlertid erklæringer, der beskyldte eller anklagede vores Metropolitan Kommune og rejste mistanke. Med andre ord har TCDD lavet en fuld mugalata. Fordi Metropolitan Municipality ikke har fundet noget punkt i de aktuelle nyheder og kommentarer eller afgivet en erklæring om emnet. Det er ikke muligt at forstå den unødvendige og unødvendige beskyldning fra Metropolitan Municipality af TCDD om, at den "ikke gjorde sin pligt".

Efter vores mening er hovedfokuset i erklæringen fra TCDD og uretfærdigt anklaget vores kommune anderledes:

En konstruktion, der begyndte at blive bygget nær Atatürk-monumentet på Ulus-pladsen for et stykke tid siden, og som angives at være en "vandtank" (mundtligt), som ikke er inkluderet i 1/5000 skalaplanen, var "uden bygningslicens" af Tepebaşı Kommune. det er forseglet, fordi det startede som "ulovligt". Mens TCDD startede den ulovlige konstruktion, anmodede den ikke om en byggelicens. For når de indgiver en sådan ansøgning, vil Tepebaşı Kommune anmode om 1/1000 skalaplaner og vil eller ikke vil udstede en licens i lyset af arrangementet i planerne. Der er dog ikke lavet en 123/1-plan for dette område (på samme måde omkring 1000 ha jord). Målet med TCDD er at korrigere den "forkerte og ulovlige transaktion" på denne konstruktion, der blev startet og forseglet ulovligt. Det er beregnet, at hvis generaldirektoratet udarbejder planer på 1/1000 skala ved at inkludere den ulovlige struktur der, kan "forkert og ulovlig transaktion" omdannes til en "korrekt operation".

På samme tid blev nogle forsætlige og forkerte udtryk brugt i TCDD's erklæring. For eksempel kaldes det i TCDD-erklæringen "Metropolitan Municipality, der anmoder om og ikke foretager en reguleringsplanændring". Selv denne erklæring er en indikation af, hvordan eksternt de mennesker, der fremsatte ovennævnte erklæring, kiggede på begivenheden eller den situation, de forårsagede som et resultat af, at de startede "ulovlig konstruktion uden licens" i et grønt område i denne region, som ikke er velkendt i offentligheden, nu er en indikation af deres bestræbelser på at lave 1.-plan. Ligeledes, selvom det ikke er på dagsordenen i øjeblikket, når planerne for 1000/1 skalaer er lavet, kan "tehaven og det grønne område", hvis titel, hører til TCDD og ligger lige over Dumlupınar Elementary School, åbnes for byggeri. Det er imidlertid klart, at samvittigheden for Eskişehir-befolkningen ikke vil acceptere ødelæggelse af det grønne område ved at betonme det.

Eskişehir præsenteres med respekt for offentlighedens viden. " udsagn blev inkluderet.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer