KPSS Associated Degree-ansøgningsgebyr, hvor meget? Hvornår afsluttes KPSS-applikationen?

De, der ønsker at være embedsmand i KPSS, fortsætter deres eksamensforberedelser og undrer sig over ansøgningsdatoen. Kalenderen udgivet af ÖSYM indeholder alle detaljer om KPSS 2020. Ansøgninger om tilknyttet grad af KPSS vil blive indgivet mellem 21. august 2020 - 02. september 2020.

KPSS Associated Degree-ansøgningsgebyr, hvor meget?


Associeringsgrad KPSS ansøgningsgebyr blev annonceret som 80 TL. Mens man betaler eksamensgebyret for kandidaterne til bankoverføreren; De skal angive gebyret afhængigt af antallet af sessioner sammen med deres TR ID-nummer, navn og efternavn. Kandidater kan indbetale et gebyr til banken via internettet uden at gå til bankfilialerne. Inden de forlader bankfilialen, skal kandidater, der har deponeret eksamensgebyret, nøje undersøge den bankkvittering, der er givet dem, forlade banken, hvis der ikke er nogen fejl i deres oplysninger, og hvis der er nogen fejl, skal de bestemt forlade banken ved at rette dem. Kandidater, der foretager betalinger fra bankfilialen, bør overveje arbejdstiden for bankerne.

Hvor vil KPSS-ansøgningsgebyr blive deponeret?

Akbank 'filialer, ATM og internetbank (undtagen kandidater, der vil ansøge fra TRNC)

Albaraka Turk deltagelsesbank alle filialer, ATM og internetbank (undtagen kandidater, der vil ansøge fra TRNC)

Finansbankalle filialer, ATM og internetbank (undtagen kandidater, der vil ansøge fra TRNC)

Kuveyt Turk deltagelsesbankalle filialer, ATM og internetbank (undtagen kandidater, der vil ansøge fra TRNC)

Halkbank ATM, internetbank og filialer

ING Bank 'alle filialer og internetbank (undtagen kandidater, der vil ansøge fra TRNC)

Fondens deltagelsesbankAlle filialer og ATM (undtagen kandidater, der vil ansøge fra TRNC)

Ziraat Bank kun internetbank og mobilbank (der betales ikke gebyr fra filialer og pengeautomater.)

Prøvegebyr kan også betales med kreditkort / betalingskort fra feltet "BETALINGER" på e-OPERATIONS på ÖSYMs websted.

Hvordan ansøger jeg om KPSS?

ÖSYM har åbnet KPSS referenceguide. Erklæringen fra ÖSYM er som følger;

2020-KPSS associeret licenseksamen, Oktober 25 2020 vil blive anvendt den. Ansøgninger til eksamen, 21. august 2020 - 02. september 2020 afholdes på datoerne.

Religionstjenester feltkendskabstest (DHBT), der deltager i dem, der ønsker at deltage i religiøse tjenester i Direktoratet for religiøse anliggender, December 27 2020 vil blive anvendt den. Kandidater, der ønsker at deltage i DHBT på associeret grad, skal ansøge og deltage i KPSS Associated License Exam.

Kandidater kan indsende deres ansøgninger elektronisk fra kl. 10.00 via ÖSYM-ansøgningscentre eller individuelt til ÖSYM. https://ais.osym.gov.tr Internetadresse eller OSYM-kandidatprocedurer Mobil applikation.

Ansøg om eksamen HAN ER Da kodeoplysningerne vil blive opnået, skal kandidaterne have opnået HES-koden, inden de ansøger om eksamen eller går til ansøgningscentre til ansøgning. Kandidater informeres af sundhedsministeriet om, hvordan man får HES-koden. https://hayatevesigar.saglik.gov.tr De vil være i stand til at nå fra internetadressen.

Detaljeret information om eksamen kan findes i 2020-KPSS bachelorvejledning. Kandidater vil kunne få adgang til guiden på nedenstående link. Kandidater, der ansøger om eksamen skal undersøge vejledningen omhyggeligt.

  • KPPS ANVENDELSESVEJLEDNING
  • KANDIDAT-ANSØGNINGSFORM
  • SUNDHEDSSTATUS / FORHANDLINGSINFORMATION
  • ANVENDELSEScentre
  • LUKKE EKSAMENSENTER

sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer