Salget faldt i Anadolu Isuzu på 6 måneder

salget i anadolu isuzu faldt i den månedlige periode
salget i anadolu isuzu faldt i den månedlige periode

Nettoomsætningen af ​​Anadolu Isuzu Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş. faldt i perioden januar-juni 2020 sammenlignet med samme periode året før.


I erklæringen til Public Disclosure Platform (KAP) blev følgende registreret: ”I perioden januar-juni 2020 faldt nettoomsætningen med 25 procent sammenlignet med samme periode året før og realiseredes som 421,4 millioner TL. Dette fald skyldtes virkningerne af Covid-19 og 61 procents fald i eksportvolumen. Imidlertid kompenserede det indenlandske nettoomsætning, der steg med 35 procent sammenlignet med samme periode året før, mere end væksten på markedet for erhvervskøretøjer delvist for eksportens fald. I perioden januar - juni i 2020 ser man, at det samlede antal salg på bilmarkedet var 262 procent over året før med 30 tusind enheder. I denne periode steg markedet for lette erhvervskøretøjer med 30 procent sammenlignet med samme periode året før. På det tunge marked for erhvervskøretøjer steg lastbilsegmentet med 39 procent, midibussegmentet med 26 procent og busmarkedet med 30 procent.

Hibya News Agencychat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar