Længde på Kinas højhastighedstoglinje nåede 36 tusinde kilometer

Længden af ​​ginhastighedslinjen gin har nået tusind kilometer
Længden af ​​ginhastighedslinjen gin har nået tusind kilometer

Der er vigtig udvikling inden for jernbaner, et af de vigtige redskaber i Kinas logistiske infrastruktur.


Transportpriserne stiger også i Kina, hvilket øger sit højhastighedstognet hvert år. Fordi ifølge de seneste tal; jernbanegodstransport steg med 8,5 procent i juli.

I en erklæring fra det kinesiske jernbaneselskab blev det rapporteret, at mængden af ​​varer, der blev transporteret med jernbane i juli, steg med 8,5 procent i forhold til samme periode sidste år og nåede 320 millioner tons. Mens den daglige gennemsnitlige mængde indlæste varer blev registreret som 159 tusind i maj, 167 tusind i juni og 168 tusind i juli, blev det oplyst, at der blev foretaget en rekord i 3 måneder i træk.

På den anden side nåede længden af ​​Kinas højhastighedstoglinie 36 tusind kilometer. National Railways Company meddelte, at det kinesiske jernbanenetværk har i alt 36 km linjer, hvoraf 141 km er højhastighedstoglinjer (YHT), ultimo juli.

På den anden side foretog landet en fast investering på 3,6 milliarder renminbi (ca. $ 67,1 milliarder dollars) i jernbaner i juli, en stigning på 9,67 procent sammenlignet med samme måned året før, ifølge erklæringen på China Railway Corporation's websted.

Investeringer i store og mellemstore jernbaneprojekter nåede 49,9 milliarder renminbi i den sidste måned; Dette beløb betyder en stigning på 11,3 procent sammenlignet med den samme måned sidste år. Ser man på det samlede antal af de første syv måneder af året, blev en ny jernbanelinje på 1.310 km taget i brug. 733 km herfra er YHT-linjen.

Hibya News Agencychat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar