Unge foretrækker ASELSAN MTAL frem for deres fremtid

unge foretrækker aselsan mtali for deres fremtid
unge foretrækker aselsan mtali for deres fremtid

ASELSAN Erhvervs- og teknisk Anatolian High School (MTAL) modtog studerende fra 0,33-percentilen.


Succesen med ASELSAN MTAL, der blev etableret med det formål at uddanne kvalificeret personale til forsvarsindustrien, fortsatte i 2020, og den laveste procentvise del viste en markant stigning i begge områder.

Succesen steg i det andet år af ASELSAN Erhvervs- og Teknisk Anatolian High School (MTAL). Skolen, der modtog elever fra 0,46 percentilen sidste år, foretrak elever fra 0,33 percentilen i år.

Inden for rammerne af protokollen, der blev underskrevet mellem MEB og ASELSAN for at uddanne kvalificeret personale til forsvarsindustrien, blev den første erhvervsmæssige og tekniske Anatolian High School på dette område oprettet i 2019. Med ASELSAN MTAL var det første gang, at 1 procent af eleverne gik ind på en erhvervsuddannet og teknisk anatolisk gymnasium.

ASELSAN Bestyrelsesformand og direktør Prof. Dr. Haluk Görgün, der oplyste ASELSANs interesse for skolerne steg endnu mere med hvert år, der går, ”Vi er ikke kun en skole for vores studerende, vi giver faktisk muligheden for at tage et skridt for at opbygge Tyrkiets fremtid. ASELSAN VeriLoan med en bestemt kultur er ifølge forsvarsindustrien vigtig for Tyrkiet og værdiandelen sammen med en følelse af gennemførelseselementer vil forsøge at vokse. "Vi vil gerne takke vores præsident, Mr. Recep Tayyip Erdogan, vores ministerium for national uddannelse, vores formandskab for forsvarsindustrien og alle de embedsmænd, der har bidraget til realiseringen af ​​ASELSAN High School."

ASELSAN High School ungdom begyndte at vise sig inden for videnskab og sport fra det første år. To studerende fra ASELSAN MTAL deltog i den 7. nationale TALES matematikapplikations-konkurrence, der blev afholdt den 2020. marts 5 og kvalificerede sig til at blive inviteret til finalen. En studerende vandt også en bronzemedalje i Ankara School Sports Fencing Young Men's Flöre-konkurrence. Derefter bragte Sofia Cup hegn turnering U17 herre Flore hegn konkurrencer afholdt i Bulgarien sølvmedaljen til vores land som det andet.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar