TOGG Factory ansættelse af ansættelse af ansatte! TOGG Domestic Automobile Factory Ansættelse til ansættelse af ansøgning

togg bilfabrik ansat ansættelse ansøgning togg indenlandske bil fabrik fabrik ansættelse ansættelse formular
togg bilfabrik ansat ansættelse ansøgning togg indenlandske bil fabrik fabrik ansættelse ansættelse formular

Efter den banebrydende ceremoni i TOGG's indenlandske bilfabrik begynder rekrutteringsprocessen. TOGG sagde i en erklæring, at de, der ønsker at arbejde i TOGG, er blevet accepteret under titlen "Generel anvendelse". Hvordan ansøger jeg om et TOGG-fabriksopgave? Hvad er ansøgningsbetingelserne for ansættelse af TOGG 4000-ansatte?


I erklæringen, der blev offentliggjort af TOGG på siden med jobansøgning, blev det anført, at de, der har følgende funktioner, skal ansøge om et job:

”Hos TOGG begyndte vi at blive det eneste firma i Europa, der producerer ikke-traditionelle elbiler, da det lancerede sin første bil i 2022, og omdannede bilen til en ny generation af smart enhed, banebrydende inden for elbiler, der bringer nye teknologier sammen med begrebet mobilitet.

Dette ambitiøse og udfordrende mål medfører en anden arbejdskultur. Hos TOGG tager vi ansvar, producerer sammen, finder løsninger og tager beslutninger sammen hurtigt og effektivt. I stedet for at begrænse vores arbejdsområder skaber vi muligheder for at forbedre vores færdigheder.

Vi lægger ikke vægt på titler og komfortområder, vi lever af den rigdom, der er skabt af forskellene. Med vores globale vision tilbyder vi muligheden for at samarbejde med mange interessenter i forskellige kulturer og oplevelser.

Deltag i TOGG-teamet til indenlandske biler

Hos TOGG lægger vi vægt på individets potentiale til at styre fremtiden såvel som deres tidligere succes og tekniske kompetencer. Vores team består af entusiastiske og iværksætterindivider, der har en konstant entusiasme for at lære, følelsesmæssigt stabil, høj intellektuel kapacitet, der er succesrig i interpersonel interaktion.

Der er en meget stærk meningsforbindelse mellem vores livsmål og det arbejde, vi udfører på TOGG, og derfor omfavner vi vores arbejde med lidenskab. Styrken og overtalelsen af ​​argumenter snarere end hierarkiet er vigtig for os i udformningen af ​​beslutninger. Vi forventer, at alle tager ansvar og udvikler nye ideer; det er sådan, vi vurderer vores succes.

Hvis du har disse funktioner og vil løbe til det samme mål uden at blive trætte sammen, venter vi på dig!

TOGG Automobile Factory Application Betingelser

I meddelelsen om personalerekruttering, der blev offentliggjort af TOGG på sin officielle hjemmeside, blev ansøgningsbetingelserne angivet som følger:

  • Industriel, mekanisk eller beslægtet ingeniørgrad og / eller kandidatgrad fra et velrenommeret universitet
  • Bachelorgrad eller tilsvarende erfaring inden for erhverv, menneskelige ressourcer eller beslægtet felt
  • Erfaring med F & U, fremstilling, forsyningskæde eller køb af roller i bilindustrien
  • Stærke analytiske og problemløsende færdigheder
  • Stærk selvmotivation, evne til at introducere nye ideer, dele dem med teamet og udvikle sig videre sammen
  • Evne til at forstå og udvikle tværfaglige processer i tværfaglige teams
  • Fremragende skriftlige og mundtlige kommunikationsevner på engelsk
  • Evne til at arbejde i udlandet og med et globalt team

At ansøge om TOGG-stillinger KLIK HER


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar