Xinjiang Uygur autonome region bliver centrum for europæisk logistik

xinjiang uyur autonome region bliver centrum for europæisk logistik
xinjiang uyur autonome region bliver centrum for europæisk logistik

Antallet af kinesisk-europæiske godstog, der handles i Korgas logistikcenter i Xinjiang autonome Uygur-region, brød rekord i juli. Det lokale toldkontor meddelte, at dette nummer rangeres først blandt andre terminaler i landet i den pågældende måned.


I løbet af den sidste måned hilste Korgas logistikcenter 495 godstog velkommen mellem Kina og Europa. Dette svarer til en stigning på 55,17 procent sammenlignet med samme måned året før, ifølge toldansvarlig Long Teng. Mellem de samme perioder er dette års stigning med hensyn til den transporterede last 55,1 procent.

Basen har tildelt en særlig afdeling til tjenester for godstog. På denne måde blev der opnået en stigning i effektiviteten på 60 procent i toldprocedurerne. I de første 7 måneder af året steg antallet af togtjenester mellem Kina og Europa, der kører ind og ud af Korgas-grænseporten, med 22,62 procent sammenlignet med samme periode sidste år, og mængden af ​​godstransport steg med 2 procent sammenlignet med samme periode året før, 217 millioner 33,77 tusind. Det nåede 2 tons.

Hibya News Agencychat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar