Adgang til Derbent Aladağ-skiområdet bliver lettere

Adgang til Derbent Aladağ-skiområdet bliver lettere
Adgang til Derbent Aladağ-skiområdet bliver lettere

Konya Metropolitan Municipality fortsætter sine bestræbelser på at hæve standarderne for distrikts- og kvarterveje.


Konya Metropolitan borgmester Uğur İbrahim Altay erklærede, at de med den nye metropolitallov har foretaget de sidste betydelige investeringer i 31 distrikter og 1.154 kvarterer, og i denne sammenhæng fortsætter de med at arbejde uafbrudt med at hæve standarden på by- og kvarterveje.

Borgmester Altay understregede, at de startede arrangementet på vejene til skiområdet i Derbent Aladağ, et af Konyas fremtrædende centre i de senere år, og sagde: ”Vores hold arbejder på hele den 7 kilometer lange vej. Mens udvidelsesarbejdet udføres på den smalle vejsektion på 5 kilometer, udføres der yderligere arbejde på vejen, opdelt påfyldning, infrastruktur og vejplan. Derudover ønsker vi at gøre vejen sikrere og mere behagelig ved at udføre forstærkningsarbejder. " sagde.

Med angivelse af, at der blev skabt cirka 14 meter platform på vejen, og der vil blive lavet et varmt asfaltbelægningslag på 9 meter af denne platform, tilføjede borgmester Altay, at de vil gennemføre de varme asfaltværker senest inden for 1 måned.chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar