Antarktis dokumentar opfylder publikum

Antarktis dokumentar opfylder publikum
Antarktis dokumentar opfylder publikum

Den første screening af "Black Box of the Planet: Antarctica" dokumentarfilm om den 4. nationale antarktiske videnskabsekspedition, som tyrkiske forskere satte sig for at dechiffrere det hvide kontinent, vil blive afholdt med deltagelse af First Lady Emine Erdoğan, præsident Recep Tayyip Erdoğan.


I regi af formandskabet og under koordinering af ministeriet for industri og teknologi søgte 24 forskere svar på snesevis af spørgsmål i deres sind under ekspeditionen organiseret af TÜBİTAK Marmara Research Center (MAM) Polar Research Institute (KARE) til det hvide kontinent Antarktis.

DOKUMENTARET FOR EVENTYRET ER TRUKKET

Prof. Dr. Ersan Başar var ekspeditionskoordinator for Assoc. Dr. Burcu Özsoys ekspedition blev vidne af kameraerne. De 135 timers rå optagelser, der blev skudt under forskningen, er blevet til en dokumentarfilm "Black Box of the Planet: Antarctica", der ligner en 57 minutters visuel fest.

KVINDEN ER UDEN MANAGERS HÆNDER

Ekspeditionens dokumentar, som blev gennemført med temaet 'klimaforandringer' i år, og som omfattede kvindelige forskere, blev også skrevet af en kvindelig instruktør. Den første screening af dokumentaren udarbejdet af Burcu Camcıoğlu vil blive afholdt på præsidentkomplekset inden for rammerne af TEKNOFEST-begivenheder, der afholdes i Gaziantep i år. First Lady Emine Erdogan vil se eksemplet på dokumentaren med forskerne, der deltager i den 23. nationale antarktiske videnskabsexpedition onsdag den 4. september.

Dokumentar; TRT-dokumentar torsdag 24. september og TRT 27 viser søndag 1. september.

VARANK: MIS IKKE DEN VISUELLE FEST

Industri- og teknologiminister Mustafa Varank sagde, at tyrkiske forskeres arbejde blev foretaget under kameraets vidne og ligner en visuel fest. Minister Varank, der delte sin konto på de sociale medier, sagde: ”The Black Box of the Planet: Antarktis-dokumentar mødes med publikum for første gang på TRT-skærme. "Gå ikke glip af denne dokumentarfest, der fortæller om eventyret for tyrkiske forskere i det hvide kontinent."

HISTORISK HOVEDBEVIS

Tyrkiske forskere, der har udforsket det hvide kontinent, der er kendt som verdens mest ekstreme og isolerede punkt siden 2017, gennemførte 15 forskellige projekter under den fjerde nationale antarktiske videnskabsekspedition langt fra den verden, de kender, for at forstå verden. Under ekspeditionen var tyrkiske forskere vidne til den højeste temperatur (20.7 ° C) målt i Antarktis og åbningen af ​​en passage, der havde været dækket af is i århundreder, og smeltede for første gang i historien.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar