Astro Photography Uddannelsestur afholdt i Erciyes

Astro Photography Education Tour afholdt i Erciyes
Astro Photography Education Tour afholdt i Erciyes

Metropolitan Municipality Science Center, Erciyes A.Ş. arrangerede "Erciyes Astro Photography Training Tour" sidste weekend. Tyrkiets største planetarium på himlen "uddannelse" feltstuderende genkender himlen ved Erciyes hurtigere, så forskellige fra hinanden og tegner en smuk fotos.


Metropolitan Municipality fortsætter med at bringe befolkningen i Kayseri sammen med forskellige aktiviteter, hvor den sociale og kulturelle side af byen afsløres. I denne sammenhæng har Science Center og Erciyes A.Ş. Sky-entusiaster mødtes i Erciyes med ”Erciyes Astro Photography Training Tour”, der blev arrangeret i weekenden og afholdt hver weekend. Praktikanterne, der modtog himmeluddannelse ledsaget af ekspert astronomer på Science Center og lærte planeterne og konstellationerne, straks efter at have fået teoretisk grundlæggende information om astrofotografering, lærte de himlen nærmere at kende ved Hacılar Kapı ved Erciyes Ski Center i 2 meter væk fra lysforurening og så mælkevejen med det blotte øje. .

Med den opnåede teoretiske information blev der taget imponerende fotos med planeter og stjerner i Erciyes.

De, der ønsker at deltage i Erciyes Astro Photography Training Tour, der afholdes hver weekend www.kayserierciyes.com.tr De kan ansøge kl.chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar