Inspektioner på sporvogne steg i Eskişehir

Inspektioner på sporvogne steg i Eskişehir
Inspektioner på sporvogne steg i Eskişehir

Eskişehir Metropolitan Municipality inden for rammerne af handlingsplanen til bekæmpelse af coronavirus fortsætter med at implementere afgørende, på den ene side af indenrigsministeriet Tyrkiet, mens han deltager i den inspektion, der udføres generelt, samtidig med at de fortsætter deres løbende tilsyn.


Fra begyndelsen af ​​pandemiperioden advarer Metropolitan Municipality, der har kæmpet for at forhindre spredning af sygdommen, borgerne om et kontrolleret socialt liv. Politihold, der fortsat øger bevidstheden om borgerne om fysisk afstand, masker og hygiejne i regioner, hvor der er tæthed, deltager også udelukkende i de inspektioner, der udføres af indenrigsministeriet. Derudover har holdene, der udfører inspektioner inden for offentlig transport, transport og taxaer, intensiveret deres inspektioner på sporvogne de seneste dage. Holdene, der advarer borgerne om masker og afstand ved at komme i sporvogne sammen med ESTRAM-officerer på de linjer, hvor tætheden opleves, på den anden side ved at kontrollere billetterne i køretøjerne tager de skridt inden for rammerne af loven om misbrug.

I bemærkning om, at antallet af sager i Eskişehir øges dag for dag, minder politiet især borgerne om 'forpligtelsen til at bære en maske overalt undtagen hjemme', som er taget af provinsens generelle hygiejnestyrelse.chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar