Vi ønsker at integrere cyklen i transporten

Vi ønsker at integrere cyklen i transporten
Vi ønsker at integrere cyklen i transporten

Den Europæiske Mobilitetsuge er organiseret med det formål at støtte alternative og bæredygtige bytransportformer med offentlig transport, gåture og cykling og har til formål at øge bevidstheden blandt mennesker med forskellige aktiviteter i mange byer rundt om i verden. Eskişehir Metropolitan Municipality deltager i begivenhederne og arrangementerne mellem 16. og 22. september med online begivenheder, sociale medier opmærksomhedsaktiviteter og forskellige permanente arrangementer.


Med deltagelse af mange byer i verden og i Tyrkiet såvel som mange lokale regeringer yder støtte til ledelsen af ​​Unionen af ​​kommuner i Tyrkiet 16. til 22. september fejres den europæiske mobilitetsuge også i Eskisehir. Forskellige aktiviteter og arrangementer blev spredt over en uges periode af Metropolitan Kommune for at øge bevidstheden om alternative bæredygtige bytransportmetoder, især offentlig transport, gåture og cykling.

"Vi ønsker at integrere cykler i offentlig transport"

Metropolitan Municipality, der har føjet det historiske Odunpazarı-distrikt til sine fodgængeraktiviteter og lukket Kemal Zeytinoğlu Street til køretøjstrafik den 22. september, Car Free City Day, implementerer også forskellige arrangementer i denne uge for at integrere cykler i offentlig transport. At give information om emnet sagde generalsekretæren for Metropolitan Kommune, Ayşe Ünlüce, “Selvom vi ikke kan mødes med vores borgere ved farverige begivenheder på grund af pandemien i år, afholder vi online interviews, gennemfører opmærksomhedsstudier og implementerer nye metoder, der passer til os i denne uges ånd. Den vigtigste af disse fremgangsmåder er at lukke Kemal Zeytinoğlu-gaden for trafik og gående den historiske Odunpazarı-region og øge turistaktiviteten i regionen. Et andet vigtigt projekt er integrationen af ​​cykler, som vi mener vil være af stor betydning for Eskişehir i de kommende år, til bytransport og for at øge bevidstheden blandt borgerne om cykler.

I denne sammenhæng kan jeg konstatere, at vi er kommet til en ende i et projekt, som vi har arbejdet med med følsomhed for yderligere at støtte Eskişehirs eksisterende cykelkultur med ægte cykelstier. Når dette projekt, som vi har udarbejdet med udtalelser fra ikke-statslige organisationer, foreninger og forskellige institutioner, er afsluttet, vil vi have en 50-kilometer cykelsti i byens centrum. "Vi ønsker at integrere disse cykelstier med offentlig transport og bruge cyklen som et reelt transportmiddel i byen."

"Buslinje med cykeltransportapparat begynder at tjene"

I en erklæring om, at de implementerede en ny ansøgning i den europæiske uges mobilitet, sagde Ayşe Ünlüce, ”Vi baner vejen for at rejse på cykel i vores busser i betragtning af vores borgere, der nyder at cykle, men ikke foretrækker at cykle som et transportmiddel på grund af lange afstande. Inden for anvendelsesområdet installerer vi først cykelapparater i vores busser på vores Siyah 63-linje, der kører mellem Otogar og Vadişehir. Takket være disse enheder vil cykelbrugere kunne drage fordel af offentlig transport med deres cykler. Hvis vi får positive resultater på denne linje, og feedbacken fra vores borgere er god, planlægger vi at øge antallet af disse linjer ”og erklærede, at busser med cykelapparater begynder at køre inden for den næste uge.

"Sikker parkeringsplads til cykler"

Ünlüce påpegede, at en anden applikation, de vil implementere i denne uge, er sikre cykelparkeringspladser og erklærede, at denne applikation starter fra næste uge. Ud over de cykelparkeringsområder, de har placeret på forskellige steder i byens centrum, kan cyklister nu bruge nogle af de åbne og lukkede parkeringspladser, der tilhører Metropolitan Kommune, som gratis cykelparkering. Ünlüce sagde: ”Vi fortsætter med at placere cykelparkeringspladserne, hvor cyklisterne kan parkere deres cykler forskellige steder i byen. Vi ønskede dog at skabe sikre områder, hvor de kan parkere i lang tid. Af denne grund forberedte vi vores cykelparkeringspladser på 6 parkeringspladser, der tilhører vores kommune. "Parkeringsplads Reşadiye (As Evi), Cumhuriye parkeringsplads, Kurtuluş (retsbygning) parkeringsplads, Dumlupınar udendørs parkeringsplads, Sazova Park udendørs parkeringsplads og Kemal Zeytinoğlu Street Parkeringsplads er gratis og sikkert for cyklister at parkere deres cykler," sagde han.

Som en del af begivenhederne i den europæiske mobilitetsuge afholdes kl. 18:14.00 fredag ​​den XNUMX. september.tubeÜnlüce erklærede, at en samtale om levedygtige byer og bæredygtighed vil blive afholdt på grund af 'EbbGençlik' og inviterede Eskişehirs folk til at følge denne tale. Ünlüce gav også den gode nyhed, at de vil starte opførelsen af ​​en tematisk "Cykelpark" i et område nær Porsuk Stream i Sümer-distriktet så hurtigt som muligt.chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar