Masker lavet af halskrave og bandana stof kaster fare

Masker lavet af halskrave og bandana stof kaster fare
Masker lavet af halskrave og bandana stof kaster fare

TÜDEF: ”Vi opfordrer sundhedsministeriet og TSE. Alle masker på markedet er testet for sikkerhed, og resultaterne meddeles vores offentlighed som et offentligt sted.


TÜDEF: “Masker lavet af halskrave og bandana stof spreder virussen yderligere. Ikke ethvert maskelignende produkt på markedet er sikkert "

TÜDEF: "Det værste er at bære masken under hagen, vi tager den virus, der akkumuleres der, ind i munden og næsen"

TÜDEF: ”Forbrugerne siger, at runde og korte gummimasker gør ondt i ørerne”.

Sinan Vargı, vicepræsident for forbrugersammenslutningen, hvis korte navn er TÜDEF, og formand for fødevare- og sundhedskommissionen; Vi har alvorlige bekymringer over sikkerheden for de masker, der sælges på markedet ”og fremsatte følgende erklæring.

Det sælges i masker, der ikke er så sikre som sikre masker. De sikreste masker, medicinsk kirurgiske masker er meget lave i viruspermeabilitet, men der er masker produceret med forskellige farvede logoer på polyesterstof i vores land. Vi indånder disse farvestoffer hele dagen. Malingen i farvede og vaskbare masker lavet af mikrofiberstof til børn og hvor sikre disse masker er. Nogle materialer, der er produceret som et halsbånd, bandana, men også brugt som en koronamaske i disse dage, får coronavirussen til at blive transporteret meget længere ved at opdele spyt. Mens bomulds- og polyesterblandede masker er lidt mere sikre, er ikke hver bomuldsmaske sikker i forhold til dens vævning. I en simpel test udført ved Duke University i USA under laserlys og testning af de materialer, der blev brugt i forskellige masker og masker, blev der opnået meget interessante resultater. Hvis permeabiliteten af ​​medicinske kirurgiske masker er 0,1, er permeabiliteten for nogle bomuldsmasketyper tre gange så højt, op til 0.3. Igen ser vi, at mange mennesker på markedet bærer produkter lavet af tyndere stoffer som bandanas og halsbånd som masker. Deres permeabilitetsrate er 1. Med andre ord er det blevet forklaret, at de ikke har en beskyttende hastighed og får viruset til at blive transporteret meget længere ved at dele de partikler, der kommer ud af munden. Permeabiliteten af ​​sådanne masker vil stige over tid, og vi mener, at der skal bæres en anden medicinsk maske inde i dem. Der er også rygter blandt vores folk, at efter at have båret en maske, udføres en slukketest ved at blæse lettere ild, hvis ilden slukker, er der rygter om, at masken ikke er sikker, eller der er meninger, der siger, at den ikke er sikker, hvis den lækker vand ”.

TÜDEFs næstformand Sinan Vargı sagde: "Der er TSE-godkendte masker på markedet, men der er produkter, der ikke har bestået nogen sikkerhedstest uden denne godkendelse. Mens hvert lag i trelagsmasken skal være lavet af et separat stof, ser vi, at nogle af befolkningen på markedet ikke producerer i overensstemmelse med disse standarder. Det vigtigste spørgsmål til forebyggelse af spredning af koronavirus er filtreringshastigheden af ​​maskerne, luftgennemtrængelighed og de nødvendige sikkerhedskriterier for, hvordan man forhindrer virusbelastning, bør testes. Derudover skal der medbringes en QR-kodeapplikation på masker med hensyn til sporing. Vores forbrugere klager over, at deres runde og korte gummimasker forårsager skader ved at irritere bagsiden af ​​øret. De siger, at bred og lang gummimaske er mere behagelig ”.

Vargı sagde, ”Vi opfordrer sundhedsministeriet og det tyrkiske standardinstitut. Uanset hvilket materiale der anvendes som en maske på markedet, bomuld, polyester, farvet og vaskbart, skal alle testes ved at tage prøver, og resultaterne af denne test skal deles med vores folk som uddannelsesmæssige offentlige spotfilm. Det er virkelig svært at slå koronaepidemien med nogle masker, der sælges på markedet. ”Han sagde i formen.

Hibya News Agencychat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar