SHG Airshow 2020 var vidne til spektakulære udsigter

SHG Airshow 2020 var vidne til spektakulære udsigter
SHG Airshow 2020 var vidne til spektakulære udsigter

"Sivrihisar Air Show, SHG Airshow 2020" fandt sted søndag den 13. september i Sivrihisar Aviation Center, Necati Artan-faciliteter. Pandemiske tilskuere på grund af den tyrkiske himmel i organisationen var scenen for en spektakulær luftshow. Demonstrationer, der finder sted mellem kl. 13.00 og 17.00, har satellitten nået tv- og sociale mediekanaler i Tyrkiet og over hele verden inden for luftfart.

Tyrkisk luftvåben F-16 Solotürk Show udsendt live på SHG Airshow 2020


Tyrkisk luftvåben F-16 Solotürk Show, tyrkisk luftvåben 201. Personale redningsflåde Kommando faldskærmshoppe, helikopterdemonstrationsteam tilknyttet generaldirektoratet for sikkerhedsflyverafdeling og Gendarmerie generalkommandoflygtedirektorat "Gendarmerie Steel Wings Flight Demonstration Team" SHG Airshow 2020 fascinerede publikum med hans shows.

Spektakulære luftudstillinger fra det legendariske luftfartshistoriske fly

MSÖ. "Historiske" fly i oversigten over Air and Space Museum; Det ældste fly i sidste ende situationen Tyrkiet DC-3 "Turkish Delight", det legendariske kampfly Mustang P-51D "Ferocious Frankie" T-6 G Texan "Happy Hour", Antonov AN-2 og Boeing Stearman A-75 "live Han lavede spektakulære luftshow i luften.

Verdensberømte akrobatiske piloter trækker vejret med deres shows

Verdensberømte nationale aerobatiske pilot Ali İsmet Öztürk med sit adrenalinfyldte Purple Violet-fly, de britiske aerobatiske piloter Martin Lovell, Bob Pooler, Andrew James Goodall, Lee Proudfoot under de spændende showflyvninger 9 fra jorden, 1 fra luften og mange "Inside the Cockpit" -kameraer. set live med.

Hibya News Agencychat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar