Adnan Menderes Overpass rulletrappe 10 dage lukket

Adnan Menderes Overpass rulletrappe 10 dage lukket
Adnan Menderes Overpass rulletrappe 10 dage lukket

Kocaeli Metropolitan Municipality bygger Pishmaniyeciler-pladsen i centrum af byen for et af Izmits symboler, Pismaniye. På grund af de udførelser, der er udført til det moderne torv, der vil blive bragt til byen, vil rulletrappen på siden af ​​Adnan Menderes gågadeovergang på Halkevi-siden blive lukket i 10 dage som en del af sikkerhedsforanstaltningen.

ARBEJDE FORTSÆTTER I KVADRATET AF COOKIES


Metropolitan Kommune arbejder fortsat med at bringe en moderne plads til Izmit-distriktet. Med projektet vil begge beklagende håndværkere være i stand til at sælge på et moderne torv, og borgere vil være i stand til at shoppe med ro i sindet på denne plads. Undersøgelser udført af afdelingen for parker og haver fortsætter.

TRAPPER BRUGES MIDLERTIDIG

Kocaeli Metropolitan Kommune holder rulletrappen ved siden af ​​Adnan Menderes fodgængeroverførselscenter lukket i 10 dage for at sikre borgernes sikkerhed inden for rammerne af værkerne på Pişmaniyeciler-pladsen. På grund af den ansøgning, der starter onsdag den 9. september, kan borgere transportere ved hjælp af de normale trapper bag på rulletrappen.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer