En national autonomiteknologistrategi bør bestemmes

En national autonomiteknologistrategi bør bestemmes
En national autonomiteknologistrategi bør bestemmes

Teknologi, der startede i oktober 2018 under ledelse af HAVELSAN SohbetHAVELSAN TV dig den 8. - 10. september med temaet “Autonome teknologier”, en af ​​de vigtigste teknologier i dag og den nærmeste fremtid.Tube kanal, live udsendelser online.


I sessionerne, der varede i 3 dage; Både repræsentanter for virksomheder i forsvarsindustrien og udtalelser fra eksperter fra den akademiske verden mødtes med publikum.Tube Publikums spørgsmål sendt blev besvaret.

HAVELSAN General Manager Dr. I åbningstalen af ​​begivenheden sagde Mehmet Akif Nacar, at “Autonome teknologier er blandt de mest spændende og nysgerrige arbejdsområder med potentialet til at forme fremtiden og tilbyde menneskeheden en ny livsform og takkede alle deltagere for deres bidrag til denne vigtige begivenhed.

Panelet med titlen "Autonomous Supported Multi-Layer Warfare" afholdt den første dag blev afholdt af HAVELSAN R&D Technology and Product Management Director Dr. Det blev modereret af Tacettin Köprülü.

Til panelet; HAVELSAN Trænings- og simuleringsteknologier Stedfortrædende daglig leder Muhittin Solmaz, ASELSAN ubemandede land- og søfartøjsprogramchef Çiğdem Şen Özer, ROKETSAN Artificial Intelligence Technologies Group Manager Dr. Umut Demirezen og TUSAŞ Artificial Intelligence and Machine Learning Group Manager Güven Orkun Tanık deltog. I panelet blev begrebet krigsførelse i flere lag diskuteret og hvordan autonome teknologier kan bruges i disse krige både i dag og i fremtiden.

Fra undersøgelser udført i forsvarsindustrivirksomheder; HAVELSANs digitale tropper, ASELSAN bærer sværmkonceptet til havet, algoritmerne udviklet af ROKETSAN og TAIs skræddersyede løsninger til helikoptere, fly og UAV'er skiller sig ud.

I anden dags panel om "Autonome teknologier i dag og fremtiden" sagde Prof. Dr. Tankut Acarman var moderator.

HAVELSAN Robotics and Autonomous Systems Group Leader Gürkan Çetin, Bilkent University Electrical and Electronics Department Faculty Member Prof. Dr. Serdar Kozat, METU Computer Engineering Department Fakultet Medlem Assoc. Dr. Erol Şahin, Kuartis General Manager Dr. Ahmet Saraçoğlu, Selvi Technology General Manager Şeref Burak Selvi og Asisguard Engineering Director Akın Günönü evaluerede visionen om autonome teknologier i vores land og forskellene, der påvirker succeskriterierne mellem simulering og feltforsøg i autonome systemer.

Faktorer, der påvirker sikkerheden i autonome systemer og foranstaltninger, der kan træffes, blev drøftet i panelet "Autonomous Technologies Security" på den tredje og sidste dag. HAVELSAN gruppeleder Dr. Panelet, hvor Mert Özarar var moderator; STM Cybersikkerhed Big Data Director Sedat Salman, ASELSAN Ubemandede og autonome systemdesignleder Burak Yenigün, Atılım University Civil Aviation School Director Prof. Dr. Hüseyin Nafiz Alemdaroğlu og HAVELSAN Product Manager Abdullah Alphan Erten deltog.

I sin afsluttende tale sagde HAVELSAN R&D Technology and Product Management Director Dr. Tacettin Köprülü udtalte, ”Som enighed blandt akademikere og forsvarsindustrivirksomheder er en af ​​de vigtigste resultater i de tre dage behovet for at bestemme“ National Autonomy Technologies Strategy ”. Köprülü bemærkede, at fastlæggelsen af ​​denne strategi vil fremskynde de teknologistudier og output, der skal udføres, ”I denne sammenhæng vil vi gerne være vært for Autonomous Technologies Strategy Workshop i den kommende periode. I denne workshop, udover de teknologiske studier, skal de juridiske og etiske dimensioner af arbejdet bestemt tages i betragtning. " Han talte i formen.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar