Industribrokryds blev farverig med chips

Industribrokryds blev farverig med chips
Industribrokryds blev farverig med chips

Kocaeli Metropolitan Municipality, der bygger brokryds, der giver transport mulighed for at trække vejret i mange dele af byen, skaber både grønt område og visuel rigdom ved landskabspleje i disse områder. Landskabspleje blev udført af Park and Gardens Department ved Sanayi Köprülü Junction i Kullar-distriktet i Başiskele-distriktet. Inden for landskabsplejen blev brokrydset dekoreret med farverige chips.

CHIPBOARDS I ANDRE FARVER, DER BRUGES


Arbejderne på brokryds, hvor landskabspleje blev afsluttet, blev udført i et område på 6 tusind 22 kvadratmeter. Flager og sten i forskellige farver blev brugt til at tilføre vitalitet til krydset. Med det udførte arbejde er krydset og dets omgivelser beriget æstetisk.

PLANTING FERDIG

Inden for det udførte arbejde blev der også udført græs og plantning for at området skulle få et grønt miljø. 82 Akuba, 132 Tenax, 85 Boxwood, 117 Pitosporum, 69 Taflan, 61 Azalea, 16 Hydrangea, 288 og Fire Thorn blev plantet i marken. Derudover blev der installeret et automatisk vandingssystem til fremstilling af 52 meter trådhegn og for at holde området altid grønt.chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar