Mens TCDD kan prale af Choof Choo Scooter, bærer arbejdere, der arbejder på jernbaner som melon-vandmelon

Mens TCDD kan prale af Choof Choo Scooter, bærer arbejdere, der arbejder på jernbaner som melon-vandmelon
Foto: t24

Sözcü avis-spaltist İsmail Saymaz, Blev det lokale og nationale scooter 'Chof Chof' -projekt annonceret af transport- og infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu til sit hjørne. Saymaz erklærede, at "Mens TCDD er stolt af sin Çuf Çuf, føres de arbejdere, der arbejder på jernbanerne, til morgenskiftet som melon og vandmelon".


Det tæller ikke med, "Transport- og infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu annoncerede den gode nyhed, at som hemmelige journalister den foregående opfindelse: Tyrkiets statsbaner (TCDD) inden for den lokale og nationale scooter-knap blev trykket på for produktionen. Ifølge oplysningerne fra Karaismailoğlu vil disse 'scootere tjene på togstationer. Passagerer, der går ud af toget, kan leje scootere og fortsætte deres rejse i byen. Statens scooter har fået et meget lokalt og nationalt navn: Çuf Çuf! Jeg er enig; Det er ikke så spændende som det indenlandske flyprojekt, der blev fremmet glansfuldt for fem år siden og derefter tavs efter valget. Måske ikke så meget som den indenlandske bil. Men selv med navnet er det nok at varme folk op! " forsvarede sin mening.

Saymaz sagde, ”Mens TCDD skryter af Çuf Çuf, føres de arbejdere, der arbejder på jernbanerne, til morgenskiftet som meloner og vandmeloner. I den regulering, der er udarbejdet for Çuf Çuf, bestemmes den maksimale hastighedsgrænse for sikkerhed som 18 kilometer, mens hastighedsmåleren på vejvedligeholdelseskøretøjet, der er involveret i ulykken i Divriği, ikke er blevet repareret i fem måneder. Mens en hjelm er obligatorisk i Chuf Chouf, er en radio, der er billigere end en scooter, meget almindelig for underleverandøren. Fra Çorlu til Divriği dræber denne 'voldsomme' uansvarlighed os. " brugte udtrykket.

For resten af ​​artiklen Klikchat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar