Ankara Sivas YHT Line er nået til den sidste scene

Ankara Sivas YHT Line er nået til den sidste scene
Ankara Sivas YHT Line er nået til den sidste scene

Det meste af jernbaneinstallationen er afsluttet på High Speed ​​Train Line, som reducerer transportafstanden mellem Ankara og Sivas, som i alt er 440 kilometer til 2 timer. På trods af koronavirus (Covid-19) -epidemien er arbejdet ikke suspenderet, mens projektet sigter mod at være afsluttet inden udgangen af ​​2020.


Sivas-Ankara High Speed ​​Train Line reducerer transporten til 2 timer. Der vil være 5 timer mellem Istanbul og Sivas. Det rapporteres, at de samlede investeringsomkostninger for High Speed ​​Train-projektet, som vil give en behagelig og kvalificeret rejse, er 9 milliarder 749 millioner TL.

Republikken Tyrkiets statsbaner (TCDD), højhastighedstoglinjearbejde ved deling med sine sociale mediekonti introduceret af en kort video.

Kort over Ankara Sivas High Speed ​​Trainchat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar