Tilskud fra Europa til Izmir's Vision of Green Transportation

Bevilgning fra Europa til Izmirs Urban Vision
Bevilgning fra Europa til Izmirs Urban Vision

Den bæredygtige og miljømæssige transportvision i Izmir Metropolitan Municipality har tiltrukket Europas opmærksomhed. Den bæredygtige bymobilitetsplan, der skal udarbejdes af Metropolitan Kommune, har ret til at modtage et tilskud på ca. 3 millioner euro fra SUMP-programmet (SUMP) for Den Europæiske Union (EU). EU-eksperterne, der kom til byen som det første trin i processen, gav SUMP-uddannelse til det personale, der vil arbejde med at udarbejde planen.


Den Europæiske Union gennemgik i 2018 Ministeriet for Transport og Infrastruktur gennem indkaldelsen af ​​forslag, hvor mange lokale myndigheder deltog i et udkast til projekt fra Tyrkiet. Som et resultat af evalueringen blev projektet med titlen "Teknisk support til udvikling af SUMP-planen for bæredygtig bymobilitet (SUMP) og uddannelse og kapacitetsopbygning for planlægningspersonale" udarbejdet af Izmir Metropolitan Municipality tildelt 3 millioner 199 tusind 845 euro fra EU.

Som det første trin i arbejdet blev "SUMP Izmir Workshop" afholdt på Urla Köstem Olive Oil Museum. Den Europæiske Unions delegation til Tyrkiet og Izmir Metropolitan Kommunes transportafdeling har arrangeret en tre-dages workshop, transportafdelingsdirektør Mert Yaygel, ESHOT General Manager Erhan Bey, Inc. billetsystem Daglig leder Arda Şekercioğlu, İzmir Metro A.Ş. General Manager Sönmez Alev og İZDENİZ General Manager İlyas Murtezaoğlu og teknisk personale, der vil arbejde i planforberedelsen deltog. EU-ekspert SUMP Kristiana EU-delegation til Tyrkiet med Chakarova Göktuğ sektordirektør for landtransport, bunden af ​​essensen, principperne, stadierne og gav information om emnernes bidrag til byen.

den første og eneste i Tyrkiet

Izmir, en af ​​de få større byer, der forbereder SUMP-projekter i Tyrkiet, og denne vej understreger, at det er den første og eneste by i EU med støtte fra İzmir Metropolitan Kommunes vicegeneralsekretær Forfatterangreb, vigtigheden af ​​projektet, sagde følgende ord: "I den seneste tid, fossiler i mange af byen Transporttilgange baseret på brændstof og biltrafik var fremherskende. Denne tilgang har skabt konsekvenser, der forårsager forringelse af luftkvaliteten, bilbesættelse af byen, stigning i dødsulykker og personskadeulykker, trafikbelastning, støj, begrænsning af fodgænger-, cyklist- og handicappede mobilitet og forringer social lighed. Med henblik på at forhindre alle disse negativiteter, skabe et alternativ til den bilafhængige byudviklings- og transportmodel og gøre økonomisk og miljømæssig bæredygtighed mulig, er SUMP vedtaget i mange byer i Europa i dag og erstattede transportplanerne. I sine enkleste udtryk kan SUMP defineres som en 'innovativ, strategisk transportplan'. Det er en strategiplan designet til at imødekomme mobilitetsbehovene hos mennesker og virksomheder i og omkring byer for en bedre livskvalitet ”.

'People' orienteret planlægning

Understreger, at İzmirs allerede eksisterende vision om integreret offentlig transport, cykel- og fodgængertransport svarer nøjagtigt til SUMP-projektet, sagde Atak, ”İzmir Sustainable Urban Mobility Plan (SUMP İzmir) vil blive udarbejdet om to år. Undersøgelsernes økonomiske ressourcer finansieres med et tilskud fra EU. Hovedmålet med vores plan er; udvikling af et socialt, miljømæssigt og økonomisk bæredygtigt 'İzmir Transportation Vision' ... I det væsentlige; Der er principper om at reducere individuel bilbrug, øge offentlig transport, cykel- og fodgængeradgang, udvikle fælles mikromobilitetsmuligheder og skabe et centrum med fokus på mennesker snarere end køretøjer. Behandle; Det tager også højde for principperne for integration, deltagelse og evaluering ”.chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar