Toyotas rumfartøj navngivet 'LUNAR CRUISER'

Toyotas rumfartøj navngivet 'LUNAR CRUISER'
Toyotas rumfartøj navngivet 'LUNAR CRUISER'

Rumfartøjet udviklet af Toyota med det japanske rumfartsagentur (JAXA) fik navnet "LUNAR CRUISER". Denne udviklede rumsonde vil rejse i rummet ved hjælp af Toyotas brintbrændselscelle-teknologi.


LUNAR CRUISER, et navn, der let kan huskes af mennesker, henviser til Toyotas Land Cruiser-model, der er berømt for sin kvalitet, holdbarhed, pålidelighed og uovertruffen karakter under alle forhold. Inspireret af Land Cruiser er LUNAR CRUISER udviklet til at give problemfri udforskning i det barske miljø på Månens overflade.

Rumfartøjet, udviklet af joint venture mellem Toyota og JAXA og planlagt at være klar til at gå til månen i 2029, forventes at blive introduceret i midten af ​​2020'erne. Derudover vil der blive udført undersøgelser til produktion af hver teknologisk del og prototype månebil i år. Blandt disse undersøgelser anvendes fuldskalamodeller til brug af simuleringer, ydeevne ved spredning under kørsel, evaluering af prototype-dæk, brug af virtual reality og layout af udstyr i kabinen til LUNAR CRUISER.

Hibya News Agencychat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar