Transport til apotekere og apotekmedarbejdere i Kocaeli er gratis

Transport til apotekere og apotekmedarbejdere i Kocaeli er gratis
Transport til apotekere og apotekmedarbejdere i Kocaeli er gratis

Kocaeli Metropolitan Municipality, der har været sammen med borgerne, der bor i Kocaeli med social assistance på alle områder siden dagen for coronavirusepidemien, har også tilføjet farmaceuter og apotekmedarbejdere til sin gratis transporttjeneste for sundhedspersonale. Den anmodning, der blev udtrykt af Bilal Arpacı, præsident for Kocaeli Chamber of Pharmacists, under hans besøg var Kocaeli Metropolitan Municipality borgmester Assoc. Dr. Det blev implementeret efter instruktion fra Tahir Büyükakın.

BESØG FRA APOTEK TIL FORMANDEN


Præsident for Kocaeli Pharmacists Chamber Bilal Arpacı, borgmester for Kocaeli Metropolitan Municipality Assoc. Dr. Han besøgte Tahir Büyükakın på sit kontor. Præsident for Kocaeli Pharmacists Chamber Bilal Arpacı blev ledsaget af generalsekretær Demet Sakallı, bestyrelsesmedlemmer Mustafa Ezel og İrem Üzel under besøget.

GRATIS TRANSPORTANMODNING

Under besøget takkede Bilal Arpacı, præsident for Kocaeli Chamber of Pharmacists, Kocaeli Metropolitan Municipality borgmester Tahir Büyükakın, som ikke glemte sundhedspersonalet, der arbejdede hårdt for at helbrede syge borgere. Arpacı krævede, at den gratis transporttjeneste, der leveres af sundhedspersonale, blev givet til apotekere og apotekspersonale. Borgmester Büyükakın forlod ikke Kocaeli Pharmacists 'anmodning ubesvaret.

AF PRÆSIDENT BÜYÜKAKINS INSTRUKTIONER

Efter anmodning fra Kocaeli Chamber of Pharmacists, Kocaeli Metropolitan Municipality Mayor Assoc. Dr. Tahir Büyükakın udvidede sin gratis transporttjeneste. I denne sammenhæng vil apotekere og apotekmedarbejdere efter instruks fra præsident Büyükakın også kunne drage fordel af gratis transport indtil årets udgang.

MEDDELT FRA SOCIALE MEDIER

Kocaeli Metropolitan Kommunes borgmester Assoc. Dr. Med den beslutning, Tahir Büyükak annoncerede på deres officielle sociale mediekonti, vil farmaceuter og apotekmedarbejdere, der arbejder som selvopofrende samt sundhedspersonale være i stand til at bruge Metropolitan kommunes offentlige transportbiler gratis indtil slutningen af ​​året. Det blev anført, at det ville være tilstrækkeligt at vise kortet, der blev givet fra farmaceuternes afdeling, for at drage fordel af den gratis transporttjeneste for apotekere og apotekmedarbejdere.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer