HEPP-kodeansøgning starter i offentlige transportkøretøjer i Afyonkarahisar

Afyonkarahisar-offentlig transport-køretøjer-konto-kode-applikation-begynder
Afyonkarahisar-offentlig transport-køretøjer-konto-kode-applikation-begynder

Afyonkarahisar Kommunes direktorat for transporttjenester startede processen med at definere HES-koden til transportkortene for de borgere, der ønsker at få rabat, abonnent, studerende, fuldt og gratis kort og også har deres nuværende kort.


Følgende udsagn blev fremsat i erklæringen fra indenrigsministeriet vedrørende spørgsmålet; “I henhold til brevet fra indenrigsministeriets generaldirektorat for provinsadministration dateret 29.09.2020 og nummereret 15993 kan det tilpasses til brug i alle former for bymæssige offentlige transportkøretøjer (bus, metro, metrobus osv.) Det anmodes om at tilvejebringe de nødvendige integrationer mellem de elektroniske / smarte rejsekortsystemer og sundhedsministeriets Hayat Eve Sığar (HES) ansøgning. Vores borgere, der bruger personaliserede smartkort i denne henseende (rabatkort, abonnentkort, studenterabonnementskort, gratis kort), der tager ubestemte HPP-koder, ikke-personaliseret (helpension) tager en ubestemt HPP-kode til kortet, hvis ejerne af personaliseringsprocesser behandler 2 Hvert foto, 1 Republikken Tyrkiet De skal anvende de påfyldningspunkter, der er angivet med fotokopien af ​​deres ID indtil 25.10.2020. Smarte transportkort til vores borgere, der ikke overholder ovennævnte spørgsmål, suspenderes og vil ikke være i stand til at drage fordel af transporttjenester. Vigtigere bebudet. "

ANVENDELSESPUNKTER

  • Afyonkarahisar Kommune Transporttjenester og Maskinforsyningsdirektorat Busstyring
  • ADRESSE: Ali Çetinkaya Mahallesi Seyfi Demirsoy Caddesi. Nej: 46 / A
  • CENTRAL ADRESSE: Movement Authority of Victory Square

sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar