Audiomenuprojekt for synshandicappede unge ledere

Audiomenuprojekt for synshandicappede unge ledere
Audiomenuprojekt for synshandicappede unge ledere

Grundlagt i 1917, FN inden for den særlige rådgiver for den første ikke-statslige organisation, der er involveret i status over hele verden i 128 lande, 5000 filialer, fungerer den globale platform JCI med medlemmer på mere end 200.000 (Junior Chamber International), 1987, siden i Tyrkiet "JCI Turkey - Young Leaders and Entrepreneurs Association" viser aktiviteterne. JCR Eurasia blev grundlagt i 2004, det er en af ​​Tyrkiets 24 afdelinger JCI, JCI Verdenspræsident for JCI udsteder den første og eneste afdeling i Tyrkiet. İsmail Haznedar, 2015 JCI verdenspræsident, er JCI Eurasia afdelingskontor i 2008. JCI Avrasya har altid formået at være en førende filial med sine visionære medlemmer og projekter. Filiz Tüfek, lederen af ​​JCI Eurasia-filialen 2020, underskrev i år endnu et banebrydende projekt med Emine Zerrin Şakır, ejeren af ​​MANGODO Digital Agency og JCI Eurasia Chief Vice President.


Projektet "Lydmenu for synshandicappede" takket være den firkantede stregkodes digitale menu reducerer både kontakten efter Covid-19 og gør det muligt for synshandicappede at lære menuen med lydmenufunktionen. Synshandicappede bestiller altid den samme mad, når de ikke kender menuen. Da deres stemmefølsomhed er høj, er der taget et skridt i retning af deres hørevaner. Şebnem Karakuş, det synshandicappede medlem af JCI Eurasien, udtrykker også stemmer. Det vigtigste aspekt af projektet er; At få kvinder til at tjene penge fra deres hjem ved at oprette en voiceover-pool, der vil bestå af synshandicappede og give menustemmer. Det var med andre ord rettet mod at skabe beskæftigelse for kvinder med synshandicap.

JCI EURASIA FJERNER HINDRINGER!

Med pandemiprocessen blev regler for social afstand og minimal kontakt vigtige. Menuer er en af ​​de overflader, som kunder og forretningsmedarbejdere har mest kontakt med. Med den digitale menusoftware udviklet med Mangodo Digital tilbyder JCI Avrasya en ny generationsløsning, der reducerer kontakten i caféer, restauranter og turistvirksomheder. Den digitale menuapplikation, som kan bruges af alle virksomheder som restauranter, caféer, barer og hoteller, giver hurtig og nem adgang til menuer ved at læse QR-koden fra mobiltelefoner. Samtidig udtrykkes menuen og tilbyder både synshandicappede og de borgere, der ønsker at lytte til menuen og bruge den.

"DIGITIZATION HAR OPNÅET EN STOR VIGTIGHED"

Som JCI Avrasya har vi takket være det partnerskab, vi har indgået med Mangodo Digital, implementeret Audio Menu til det synshandicappede projekt og bragt en barrierefri menu til samfundet.

MENUEN LYDES FOR VISUELT UNDERHÆNGET OG VISUELT UNDERHÆNGET

Takket være JCI Avrasyas samarbejde med Mangodo Digital kan lyd føjes til den digitale menu. Således giver det let adgang til menuen for synshandicappede kunder. Filiz Tüfek, præsident for JCI Eurasia, deler følgende oplysninger om deres samarbejde: ”Young Leaders and Entrepreneurs Association - JCI er en international sammenslutning af unge ledere og iværksættere i alderen 18 til 40. Som et resultat af vores samarbejde med Mangodo Digital vil vi tilføje menustemmere til menuerne. Således vil synshandicappede være i stand til at dominere menuindholdet. Dette er et vigtigt punkt. Fordi de ikke kender menuen, giver de normalt de samme ordrer. Denne del af arbejdet vil blive vejledt af Şebnem Karakuş, en synshandicappet ven af ​​vores JCI Eurasia-medlem. Det bidrager til beskæftigelse af synshandicappede med den indkomst, der opnås ved at oprette en voiceover-pool. Vi finder dette projekt meget værdifuldt for kædecaféer, restauranter og hoteller.

UNGE LEDERS STEMMENU PROJEKT TIL VISUELT UNDERHÆNGET KOMMER TIL LIV MED MCDONALD'S

se McDonalds McDonalds smag af Tyrkiet udtrykt for handicappede, synshandicappede individer for at gøre livet lettere 'Voice Menu' -projektet tilbringer sit liv. Projektet sigter mod at minimere de synshandicappes problemer i det sociale liv. Med QR-koden, der skal placeres på dørene og skrankerne i McDonalds restauranter, kan produkter lytes til, og ordrer kan placeres hurtigt og uden kontakt. McDonald's Tyrkiets marketingdirektør Elif Meteors, JCR Eurasia

”Vi er glade for at gøre det lettere for synshandicappede at deltage i det sociale liv og sikre, at de kan få adgang til McDonalds delikatesser, når de vil,” sagde han.

"VI SKABER BESKÆFTIGELSE FOR KVINDER"

JCI Eurasia-filialpræsident Filiz Tüfek sagde følgende om projektet: ”JCI (Junior Chamber International) har været i drift i 1917 lande siden 128 med mere end 20 tusind medlemmer. Vi er også en af ​​Tyrkiets 24 afdelinger JCI, da vi stræber efter at yde et positivt bidrag til samfundets udvikling. McDonald's underskrev med Tyrkiet for at have et så meningsfyldt projekt, som vi finder meget værdifuldt. Takket være projektet, der blev oprettet i samarbejde med Mangodo Digital Agency, havde vi også til formål at skabe beskæftigelse for synshandicappede kvinder. Vi tjener penge fra deres hjem med voiceover-poolen, der består af synshandicappede kvinder. I den henseende var det et projekt, der gjorde os meget glade. "


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar