Hvornår starter afviklede, regionale og hovedlinjetogflyvninger?

Hvornår starter afviklede, regionale og hovedlinjetogflyvninger?
Hvornår starter afviklede, regionale og hovedlinjetogflyvninger?

Togtrafik til mange provinser og distrikter i Izmir er ikke foretaget siden april på grund af pandemien. Denne situation ofrer købmændene sammen med tusinder af passagerer.


Ifølge rapporten fra Ali Babuş fra Evrensel; Siden april har regionale og hovedlinjetog til byer og distrikter som Eskişehir, Denizli og Bandırma forbundet til Izmir ikke kørt. Toldstationens ekspeditør, vi spurgte, hvorfor sagde: ”Gå og vent udenfor, tjek derude. De nødvendige forklaringer vil blive foretaget af TCDD-embedsmænd ”.

Flyvningerne er blevet suspenderet siden april med henvisning til pandemien. Indkøbscentre, skoler, stadioner er blevet åbnet, men vores jernbaner er endnu ikke åbnet. At stoppe disse flyvninger, som både er økonomiske og lette at transportere, lider under tusinder af mennesker. Hundredvis af bønder og byboere, der bringer produkter herfra til deres landsbyer og byer og bærer de produkter, de producerer til markederne, er blevet ofre. I april kom tusinder af mennesker fra Denizli og dets distrikter og gik til hospitaler for behandling. Studerende, der skulle til og fra Celal Bayar University, måtte komme og gå på grund af deres periodiske behov, selvom skolerne var lukket. Ældre, handicappede og børn med børn lider mest. Folk er nødt til at gå på to eller tre køretøjer for at komme til steder som Alaşehir, Esme.

Vi kan ikke tjene penge, fordi der ikke er flyrejser

Handelsmænd klager også over suspensionen af ​​rejsen. Den erhvervsdrivende, der siger "Vores forretning er faldet med en tredjedel", ønsker, at sejladserne starter så hurtigt som muligt. Handelsmand ved navn Ümit Büke sagde: ”1000 mennesker rejser i İZBAN. Her kan alle sidde og rejse afstand. Selv stationens toilet er ophørt med at fungere. "Jeg tjener enten 30-40 lira om dagen, eller jeg kan ikke tjene det."

En ældre borger, vi talte med, sagde: ”Jeg har brugt denne vej i halvtreds år. Det var lidt nostalgi for mig. Jeg skulle til min landsby hver uge. Det var både sikkert og billigt. Vi har en masse problemer, lad dem finde en løsning på dette ”og ønsker, at rejsen starter så hurtigt som muligt.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer