HEPP-kodestudier fortsætter i offentlig transport i Antalya

HEPP-kodestudier fortsætter i offentlig transport i Antalya
HEPP-kodestudier fortsætter i offentlig transport i Antalya

HES-kodeapplikationen udarbejdet af sundhedsministeriet til epidemien er integreret i Antalyakart, som bruges i offentlig transport i Antalya. Ombordstigning på offentlig transport med HES-kode starter snart.


Antalya Metropolitan Municipality forbereder sig på HES-kodeapplikationen for at forhindre borgere, der har brug for karantæne, at bruge køretøjer med offentlig transport inden for rammerne af bekæmpelse af Covid-19-epidemien. I denne sammenhæng er der indledt nødvendige undersøgelser med sundhedsministeriet. HES-kodeapplikationen udarbejdet af sundhedsministeriet til epidemiperioden vil blive integreret i Antalyakart, som bruges i offentlig transport i Antalya. Efter godkendelse fra ministeriet defineres HES-koden på kortene med HES-forespørgslen, og offentlig transport vil blive leveret.

GENERELT UDGIVET

Antalya Metropolitan Kommunes transportplanlægnings- og jernbanesystemafdeling, IT-afdelingen og Antalya Transportation Inc., der tog skridt efter cirkulæret fra indenrigsministeriets generaldirektorat for provinsadministration dateret 29.09.2020 og nummereret 15993 om "HEPP-kodeforespørgsel i offentlig offentlig transport" . Han driver et feberholdigt arbejde.

ANSØGNING STARTER SNART

Ifølge cirkulæret vil den nødvendige integration blive foretaget mellem Antalyakart, der bruges i rejser med byens offentlige transportkøretøj (bus, minibus, Antray og nostalgi-sporvogn) og sundhedsministeriet Hayat Eve Sığar (HES) ansøgning. Med det arbejde, der er afsluttet, starter boarding med HES-koden på offentlige transportbiler snart.

OVERTRÆDELSEN MEDDELES TIL MINISTERIET

Når undersøgelsen er afsluttet, er kortindehavere, der ikke matcher HES-koden med Antalyakart- og Antalya-kort (i isolationsperioden) af risikable borgere, der er blevet diagnosticeret med Covid-19-sygdom eller har kontakter, ugyldige i transportkøretøjer. Selvom han blev informeret om, at han skulle være isoleret på grund af at blive diagnosticeret med eller have en Covid-19-kontakt, vil oplysningerne om de mennesker, der viser sig at bruge offentlige transportbiler, blive rapporteret til indenrigsministeriet til gennemførelse af de nødvendige administrative sanktioner.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar