Edirnekapı Metrobus Station Overpass Fornyet

Edirnekapı Station Overpass Fornyet
Edirnekapı Station Overpass Fornyet

Renoveringsarbejder ved overfarten af ​​Metrobus-linjen ved Edirnekapı-stationen er afsluttet. Den nye overføring, der letter adgang for handicappede, åbnes på republikkens dag.


"Edirnekapı Metrobus Station, Ny fodgængerovergang og forbindelsesramper" afsluttet af Istanbul Metropolitan Kommune vil blive taget i brug den 29. oktober 2020. Takket være disse nye overfarter og forbindelsesramper vil handicappede borgeres adgang til stationen blive lettere, og passagertrafikken på stationens forbindelsesveje vil accelerere.

I fornyelsen af ​​overgangen til stationen og opførelsen af ​​forbindelsesramperne afsluttede IMM-holdene succesfuldt renoveringsprocessen med et intensivt arbejde. Landskabsarbejde er stadig i gang på vej- og forbindelsesveje. På denne måde vil passagererne være i stand til at nå stationen mere komfortabelt og hurtigere.

På Metrobus-linjen med 44 stationer er 58 af 37 forskellige indgange egnede til handicappede. Der er i alt 44 elevatorer på 23 ud af 59 stationer for at sikre handicappet adgang. Inden for rammerne af bestræbelserne på at gøre hele linjen velegnet til handicappede, bygger IMM yderligere 15 elevatorer til hver af Martyrs Bridge og Mecidiyeköy stationerne den 3. juli. Efter færdiggørelsen af ​​elevatorinstallationerne har 44 af de 25 stationer i alt 65 elevatorer.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer