EGO-busser, metro og ANKARAY offentlig transport gratis den 29. oktober?

Er offentlig transport gratis i Ankara den 29. oktober?
Er offentlig transport gratis i Ankara den 29. oktober?

Vores borgere vil blive betjent gratis af EGO's generaldirektorat for offentlige transportmidler (EGO-busser, Metro og ANKARAY) torsdag den 97. oktober 29, der er 2020-året for vores "republikksdag".


I overensstemmelse med beslutningen truffet af Ankara Metropolitan Municipality Council, "Indtil det første valg til lokaladministrationen, der benytter de offentlige transporttjenester, der leveres af EGO's generaldirektorat fra kl. Den 06.00. oktober Republikkens dag vil de være i stand til at drage fordel af offentlig transport, der udføres af EGO's generaldirektorat gratis.

I praksis er der adgang til afgangstider og ruter for EGO-busser, som fortsætter med at fungere på 340 linjer, fra mobilapplikationen til EGO CEP og afsnittet "Lokalt transport / webinformationssystem" på vores selskabs hjemmeside (www.ego.gov.tr).

Øverstkommanderende Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK sagde: ”O voksende ny generation! Du er fremtiden. Vi byggede republikken, det er jer, der rejser den og holder den i live. " Løftet trofast til Republikken Tyrkiets 97-års jubilæum med stor stolthed og entusiasme fejrer vi vores 29. oktober.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer