Qatar Airways takker lærere med 21.000 gratis billetter

Qatar Airways takker lærere med 21.000 gratis billetter
Qatar Airways takker lærere med 21.000 gratis billetter

Registreringssystemet, som åbner på qatarairways.com den 5. oktober Verdenslærerdag, tilbyder en gratis økonomiklasse-billet til rejser indtil 30. september 2021.


I anledning af verdens lærerdag tilbyder Qatar Airways 19 gratis billetter for at takke lærere for deres værdifulde arbejde med at uddanne unge mennesker over hele verden i lyset af de udfordringer, som den igangværende COVID-21.000-pandemi udgør.

Systemet vil være aktiv den 5. oktober kl. 04.00 og lukker den 8. oktober kl. 03.59 (Doha-tid). Lærere kan deltage i kampagnen ved at udfylde formularen i linket for at modtage den særlige kampagnekode, der tilbydes efter først til mølle-princippet. https://www.qatarairways.com/tr-tr/offers/thank-you-teachers.html

Billetter er tilgængelige for lærere fra mere end 75 lande, hvor Qatar Airways i øjeblikket opererer. For at sikre, at ansøgningsprocessen er retfærdig og gennemsigtig, modtager hvert land gradvist en daglig billetildeling over den tre-dages kampagneperiode. I kampagneperioden fornyes den daglige tildeling kl. 04:00 Doha-tid.

Succesfuldt tilmeldte lærere vil modtage en økonomiklasse tur-retur-billet hvor som helst i Qatar Airways netværk med mere end 90 destinationer verden over. Derudover modtager de en rabatkupon på 50 procent til en fremtidig returbillet, som de kan bruge til sig selv, et familiemedlem eller en ven. Begge billetter er gyldige til rejser indtil 30. september 2021.

Qatar Airways administrerende direktør Akbar Al Baker sagde: ”Vi i Qatar Airways er utroligt taknemmelige for engagementet og det hårde arbejde, som lærere fra hele verden fortsætter med at uddanne vores unge i disse usikre tider. Vi ved, at dette ikke er en let opgave, men lærere er yderst ressourcefulde og henvender sig til online læring og andre metoder. Som det største globale flyselskab, der har flyvet konsekvent gennem hele pandemien, har vi i de seneste uger hjulpet studerende med at flyve dit sted, hvor de har brug for det på charter- og rutefly. Som flyselskab tror vi stærkt på vigtigheden af ​​uddannelse og er forpligtet til at støtte uddannelsesmål. "

Siden 2013 har Qatar Airways været en stolt tilhænger af programmet "Education Above All's Educate A Child", der blev lanceret af Sheikha Moza Bint Nasser for at reducere antallet af børn, der blev nægtet uddannelsesrettigheder i hele verden. Qatar Airways passagerer opfordres til at donere til Educate A Child under online-bookingprocessen efter at have nået betalingssiden, om bord og på qatarairways.com. Flyselskabet sender også fondens videoannonce på underholdningssystemet Oryx One for at øge bevidstheden og tilskynde til donationer.

Lærere, der har tilmeldt sig gratis billetter til Qatar Airways, kan også drage fordel af flyselskabets førende fleksible reservationspolitikker. For alle vilkår og betingelser https://www.qatarairways.com/tr-tr/travel-with-confidence.html Du kan besøge.

Ifølge de seneste IATA-data opfyldte Qatar Airways sin mission om at få folk hjem og blev det største globale flyselskab fra april til juli. Dette gjorde det muligt for flyselskabet at få en unik oplevelse af at transportere passagerer sikkert og hygiejnisk og gjorde det i stand til effektivt at genopbygge sit flynetværk. Flyselskabet fortsætter med at gennemføre de mest avancerede sikkerheds- og hygiejneforanstaltninger på sine fly og i Hamad International Airport (HIA).

I juli øgede Qatar Airways yderligere sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger under flyvningen ved at indføre nyt personligt beskyttelsesudstyr (PPE) til sine passagerer og kabinepersonale. Blandt flyselskabets strenge foranstaltninger ud over sikkerhedsbriller, handsker og en maske; Et engangsbeskyttelsesforklæde, der blev båret over deres uniformer til kabinebesætningen, samt ansigtsskærme til alle passagerer var inkluderet.

HIA, flyselskabens hovedkvarter i Doha, har også lanceret UV-C-desinfektionsrobotter, der består af fuldt autonome mobile enheder, der udsender koncentreret UV-C-lys og placeres i områder med høj passagerstrøm for at reducere spredningen af ​​patogener. Hamad International Airport (HIA), knudepunktet for Qatar Airways, gennemfører strenge rengøringsprocedurer og sociale distanceringsforanstaltninger gennem sine terminaler. Passagerkontaktpunkter steriliseres med intervaller på 10-15 minutter, og boardingporte og busdøre rengøres efter hver flyvning. Derudover er der hånddesinfektionsmidler ved pas- og sikkerhedsscreeningssteder.

Qatar Airways, der har mange priser, blev udnævnt til "Bedste flyselskab i verden" af 2019 World Airline Awards, administreret af det internationale lufttransportvurderingsbureau Skytrax. Derudover blev Qsuite, dets banebrydende Business Class-oplevelse, udnævnt til "Bedste flyselskab i Mellemøsten", "Verdens bedste Business Class" og "Best Business Class Seat". Qatar Airways er også det eneste flyselskab, der modtager den eftertragtede "Skytrax Airline of the Year" -titel fem gange, betragtet som toppen af ​​ekspertisen inden for luftfartsindustrien. På den anden side blev Merkez HIA valgt som den "bedste lufthavn i Mellemøsten" og "den tredje bedste lufthavn i verden" af 'Skytrax World Airport Awards 2020'.

* Dette tilbud er kun gyldigt på flyrejser, der drives af Qatar Airways. Egnede undervisningsyrker er begrænsede. Et gyldigt lærer-id skal fremvises ved lufthavnens check-in. Lufthavnsafgifter vil blive dækket af passageren. For detaljerede oplysninger, se venligst vilkår og betingelser.

 


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer